Nový Batman: Dostane Robert Pattinson svého Robina?

Nový Batman: Dostane Robert Pattinson svého Robina?
Maniak | DC Comics
Pojďme se tedy podívat, co už o novém Batmanovi víme. Role padoucha se ujme Jonah Hill a komisaře Gordona Jeffrey Wright.
Jonah Hill
Maniak | Netflix
Kolem Reevesových plánů se rojí řada spekulací a jsou více než zajímavé. Záhadou je postava zloducha Hilla, podle všeho je ve hře buď Hádankář-The Riddler, nebo Tučňák (The Penguin). Ve snímku by se prý ale mohlo objevit padouchů víc. Navíc studio Warner Bros. spolu s Reevesem plánuje natočit novou trilogii. Prostoru k vymýšlení a plánování je tak více než dost.
Jeffrey Wright
Westworld
Není příliš pravděpodobné, že by se ve filmu objevil Joker v podání Joaquina Phoenixe, ale studio Warner Bros. má v rukávu schovaných několik projektů, které se Batmana týkají. Jedná se o odložený snímek s Batgirl v hlavní roli a samostatný Nightwingův film. Pro ujasnění jen dodám, že Nightwing není nikdo jiný než Robin - tedy Dick Grayson, který již z robinovského kostýmu vyrostl a jako dospělý si říká Nightwing.
Uvidíme tedy, zda se některá z těchto zpráv potvrdí. Není úplně jisté, že by se mohli Batgirl nebo Robin objevit hned v prvním filmu, na druhou stranu v celé trilogii je Warner Bros. bude chtít použít určitě, zvlášť jestli chce konečně s Marvelem plnohodnotně změřit síly. Potenciál to má, vezměte si Wonder Woman a Aquamana. Ve hře je navíc i Flash a dvojka Ligy spravedlnosti...
Premiéra nového Batmana nás čeká až v roce 2021. Do té doby musíme čekat.