Seriálová Iveta dostane nástupce. Nova si připravila pro fanoušky zpěvačky nečekaný dárek

Seriálová Iveta dostane nástupce. Nova si připravila pro fanoušky zpěvačky nečekaný dárek
Iveta | Voyo
V neděli 5. května televize uvede třídílnou dokumentární sérii Málo mě znáš, která bude pojednávat o kariéře Ivety Bartošové od jejích počátků až po tragický konec. Už vzhledem k dokumentárnímu formátu je zřejmé, že se na známou osobnost bude série koukat ještě z jiného úhlu než populární seriál. Nový dokument naváže na konec televizního působení Ivety, poslední díl druhé řady se totiž bude vysílat právě 5. května.
Málo mě znáš
Málo mě znáš
AI
72%
Znovu tak nahlédneme do jejích počátků, kdy coby mladá dívka z Frenštátu pod Radhoštěm přišla do „velkého světa“ a stala se hudební hvězdou, do éry vztahu s Ladislavem Štaidlem, její cesty na hudební vrchol i následného ústupu z veřejného života. Hlavním rozdílem a zároveň předností dokumentu podle režiséra Tomáše Kleina bude fakt, že tentokrát budou tvůrci na její osud nahlížet z pohledu žen či lidí, kteří nemají důvod na její osobě parazitovat.
„Zajímá nás proto třeba pohled Michala Penka, který nastoupil do showbyznysové mašinerie spolu s Ivetou a zažil si její temnou stránku včetně pádu na samotné dno. Nebo Terezy Pergnerové, která si prošla extrémně náročnou životní cestou. To jsou lidi, kteří mohou nahlédnout na nástrahy showbyznysu kriticky a zároveň mají oba k Ivetě silný vztah,“ tvrdí Klein. Za dokumentem stojí stejně jako v případě hrané Ivety společnost Barletta Productions v čele s producenty Majou Hamplovou a Matějem Chlupáčkem. Dokument se podle nich nebude zabývat pouze osudem zpěvačky, ale díky její životní cestě a zpovědím ostatních odkryje i drsná pravidla showbyznysu.
miniserie-iveta-je-dobra-skvela-by-byla-kdyby-po-ceste-neztratila-ivetu-9
Iveta | Voyo
„Během práce na minisérii Iveta jsme postupně zjišťovali, že životní příběh oblíbené zpěvačky v sobě skrývá ještě jeden. Dal by se nazvat pravidla showbyznysu; případně jaká je cena slávy. Z konkrétního osudu náhle zřetelně vystupoval princip, společný jmenovatel. A sice nátlak, jemuž je vystaven každý umělec, který dosáhne určitého stupně popularity. Stupně, kdy se z člověka stává značka, nebo ještě přesněji veřejný majetek,“ říká kreativní producent Matěj Podzimek.
Série tak hodlá Ivetu Bartošovou a její trápení ukázat ve zcela jiném světle a dát lidem, kteří na ni v době jejích nejtěžších chvil nahlíželi všelijak, nový námět k přemýšlení. Že je o její příběh stále zájem, ukazuje vysoká sledovanost první epizody Ivety. Přestože je totiž seriál dva roky dostupný na platformě Voyo, na první díl se v televizi díval téměř jeden milion lidí a seriál se tím stal nejsledovanějším nedělním pořadem. Nechme se překvapit, jak se na něj dokumentu podaří za pár týdnů navázat. Pokud ovšem nechcete čekat do televizní premiéry, dokument Málo mě znáš bude na službě Voyo dostupný už od neděle 7. dubna.
Podívejte se také na žebříček nejlepších seriálů této platformy.
Zdroj: TV Nova, MediaGuru