Seriálová Iveta míří do televize. Voyo poprvé poruší své základní pravidlo

Seriálová Iveta míří do televize. Voyo poprvé poruší své základní pravidlo
Anna Fialová jako Iveta Bartošová v minisérii platformy Voyo. | Voyo
Na televizi Nova tak budou moci diváci brzy zhlédnout první dvě řady oblíbeného seriálu Iveta o životě populární zpěvačky Ivety Bartošové, kterou si zahrála Anna Fialová. Informoval o tom web MediaGuru. Zatímco první třídílná série se věnovala jejím hudebním počátkům v 80. letech a vztahu s Petrem Sepéšim, druhá se odehrávala v 90. letech a popisovala mimo jiné její bouřlivý vztah se skladatelem Ladislavem Štaidlem s tváří Ondřeje Gregora Brzobohatého. Tento rok se má seriálový příběh hudební hvězdy od režiséra Michala Samira uzavřít poslední sérií.
Iveta
Iveta
66%
Ještě před tím se však Iveta celkem překvapivě podívá na televizní obrazovky. Jak pro MediaGuru potvrdila TV Nova, jedná se o zcela výjimečný krok a dáreček pro diváky ke 30 letům, jež komerční stanice letos slaví. Ivetu si tak budou moci poprvé vychutnat fanoušci Novy i slovenské Markízy. Jedná se tedy o první počin z dílny Voyo Originál, co stanice odvysílá.
Nova však upozorňuje na to, že se jedná o speciální případ, jenž nejspíš nehodlá v budoucnu opakovat. Nechce tak ani nadále kráčet ve stopách konkurenční Primy, která své originální počiny ze služby Prima+ pravidelně pouští na obrazovky s několikaměsíčním zpožděním. Za televizní premiérou Ivety však nestojí jen 30leté výročí komerční televize, na konci dubna totiž uplyne i 10 let od zpěvaččina úmrtí.
Iveta
Iveta | Voyo
Zároveň pak může jít pro Novu o chytrý marketingový tah a způsob, jak nalákat nové publikum na blížící se třetí a finální řadu, která bude na platformě Voyo zřejmě následovat brzy poté. Kdy se Iveta na televizních obrazovkách objeví, zatím není jasné. MediaGuru však spekuluje o tom, že by seriál mohl získat nedělní slot po Policii Hvar, která skončí 31. března.
Podívejte se mezitím na žebříček nejlepších seriálů dostupných na službě Voyo.
Zdroj: MediaGuru, TV Nova