Láska jako zákon a Ruml jako Karel Gott. Seriál Iveta o nesmrtelné Bartošové se vrací

Láska jako zákon a Ruml jako Karel Gott. Seriál Iveta o nesmrtelné Bartošové se vrací
Iveta | Voyo
Nadcházející třídílná série dorazí na Voyo už 5. května a největší tuzemská streamovací služba bude chtít navázat na loňskou premiéru, která se těšila vysoké sledovanosti. I devět let po smrti přitahuje Iveta Bartošová spoustu pozornosti a její pěvecký vzestup následovaný tvrdými pády, milostnými aférami a problémy s alkoholem zaměstnává kromě bulváru i serióznější média.
Série se znovu ujal scenárista a režisér Michal Samir (Buď chlap!), jenž líčí diskutovanou kapitolu tuzemského showbyznysu v melodramatickém hávu a s náloží hudební nostalgie. Kromě vztahu se Štaidlem, jehož ztvárňuje Ondřej Brzobohatý, dojde i na pohled do zákulisí komedie Svatba upírů nebo Zlatého slavíka, kterého v devadesátých letech dvakrát vyhrála.
Iveta
Bartošovou opět ztvárňuje herečka Anna Fialová, role z první série si zopakovali rovněž Eliška Křenková, Alena Mihulová nebo Miroslav Hanuš. Rudolfa Hrušínského nejmladšího, s nímž Iveta prožila románek, si zahrál Oskar Hes, do skladatele Karla Svobody se převtělil Saša Rašilov. Chybět pochopitelně nemůže ani Karel Gott, jehož napodobuje Ondřej Ruml způsobem, který pro samou karikaturnost zřejmě budete chtít vidět.
Zapojení ikonického Sarabande od Georga Friedricha Händela a emoční nátlak videa svědčí o tom, že tvůrci chtěli legendami opředené události a scenérie devadesátek oživovat opravdu ze všech sil. Jen stále není jasné, zda podobná dramatizace nejde na ruku spíš dlouhodobě protežovanému bulvárnímu portrétu Bartošové.
Dále se můžete podívat na přehled nejlepších seriálů na Voyo.