Málo mě znáš

AI
72%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Málo mě znáš
Málo mě znáš
Život popové princezny především očima jí blízkých žen. Ať už prostřednictvím moderátorské ikony Terezy Pergnerové spolu s další moderátorkou Lenkou Hornovou, manželkou hudebního magnáta Karla Svobody Venduly Svobodové nebo Ivetiny vizážistky Ludmily Štinglové. V dokumentárním cyklu poprvé zhlédnete nikdy nezveřejněné autentické záběry, které s Ivetou Bartošovou v 90. letech natočil její fotograf. (Voyo)




Recenze: Málo mě znáš

Kinobox.cz
70%

Když se tedy vrátíme k názvu Málo mě znáš, zjistíme nakonec, že v případě tohoto díla není příslibem odkrytí nového poznání, ale konstatování faktu. Ivetu Bartošovou neznáme tak moc, jak si myslíme, a tak to zůstane. Možná to je tak dobře. Emocionální díru pak může zaplnit melodrama, kde ohledně této ženy přiznaně fantazírujeme. Možná je zodpovědnější tuto potřebu zaplnit fikcí, zatímco v dokumentu se tvůrci drží víc zkrátka.


Veronika Rada
Veronika Rada
924 bodů
8
Za mě nejlepší dokument na téma Iveta Bartošová a showbyznys. Pohled na osobu přes dalekohled z dnešního světa do tehdejší doby která byla jiná a připomenou si některé zapomenuté pořady i události bylo dobré a to jak viděli Ivetu lidí z jejího ať blízkého tak vzdáleného okolí včetně Arthura, Terezy Pergnerové i Lucie Vondráčkové bylo pro dokument myslím velmi osvěžující i pohled Báry Basikové je myslím velmi důležitý pro ukotvení v čase a prostoru.

Dodatečné informace

Původní název:
Málo mě znáš (více)
  • Česká republika Málo mě znáš
Premiéra v ČR:
7. 4. 2024
Distributor:
Voyo
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění