Málo mě znáš

AI
72%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zajímavosti 9

  • „V průběhu toho, kdy jsme na seriálu Iveta a Málo mě znáš pracovali, jsem se setkala s mnohým odsouzením. Vážně děláte seriál o Ivetě Bartošové, a k tomu dokument, ptali se mě,“ říká producentka Maja Hamplová, která se jako castingová režisérka podílela i na minisérii Iveta.
  • „Během práce na minisérii Iveta jsme postupně zjišťovali, že životní příběh oblíbené zpěvačky v sobě skrývá ještě jeden. Dal by se nazvat - pravidla showbyznysu -, případně - jaká je cena slávy. Z konkrétního osudu náhle zřetelně vystupoval princip, společný jmenovatel. A sice nátlak, jemuž je vystaven každý umělec, který dosáhne určitého stupně popularity. Stupně, kdy se z člověka stává značka, nebo ještě přesněji veřejný majetek,“ říká k Málo mě znáš Matěj Podzimek.
  • „Mám za to, že ten nejzásadnější rozdíl nacházíme v tom, že příběh Ivety Bartošové dříve vyprávěl bulvár a především muži. My jej naopak převyprávíme zejména prostředních žen anebo lidí, kteří nemají důvod na její tragédii parazitovat,“ přibližuje Málo mě znáš režisér Tomáš Klein a dodává: „Zajímá nás proto třeba pohled Michala Penka, který nastoupil do showbyznysové mašinerie spolu s Ivetou a zažil si její temnou stránku včetně pádu na samotné dno. Nebo Terezy Pergnerové, která si prošla extrémně náročnou životní cestou. To jsou lidi, kteří mohou nahlédnout na nástrahy šoubyznysu kriticky a zároveň mají oba k Ivetě silný vztah.“
  • Dokument také odkrývá příčiny Ivetina následného ústupu ze slávy a okolnosti závěru jejího života.
  • Třídílný dokument Málo mě znáš v režii Tomáše Kleina.
  • Kreativním producentem za TV Nova a Voyo je dvojnásobný držitel Českého lva Matěj Podzimek.
  • Málo mě znáš pro Voyo a TV Nova připravila oceňovaná produkční společnost Barletta Productions v čele s producenty Majou Hamplovou a Matějem Chlupáčkem.
  • Dokument rovněž nabídne nikdy nezveřejněné záběry ze zpěvaččina soukromého i pracovního života v 80. a 90. letech.
  • Kromě řady výpovědí kolegů a přátel Ivety Bartošové, přinese také osobní vzpomínky Artura Štaidla na svou maminku a autentický vhled do fungování tuzemského šoubyznysu.