Colin Farrell válí jako detektiv Sugar. Skvělý trailer láká na kriminálku ze staré školy

Colin Farrell válí jako detektiv Sugar. Skvělý trailer láká na kriminálku ze staré školy
Sugar | Apple TV+
Novinka od streamovací služby Apple TV+ nám ukáže příběh soukromého detektiva Johna Sugara, který dokáže v Los Angeles najít takřka každého. Tentokrát se ale bude muset sakra snažit. Legendární hollywoodský producent Jonathan Siegel si ho totiž objedná, aby našel jeho pohřešovanou vnučku. Jenže při snaze zjistit, co se ženě stalo, začne narážet na hluboce střežená rodinná tajemství. A ne každý bude chtít, aby byla vnučka nalezena.
Sugar
Sugar
79%
Příběh láká na tradiční detektivku, která svým zasazením do slunného L.A. a prostředí hollywoodské smetánky rozhodně nepřináší nic originálního. Za zvuku efektního hudebního podkresu ovšem dokáže doručit poctivou detektivní atmosféru s prvky noir a potenciálně výrazným hlavním hrdinou, co chce za každou cenu zjistit pravdu a do toho sám skrývá temnou minulost. Farrell navíc jako drsný soukromý detektiv v duchu klasických hollywoodských fláků působí sympaticky a povědomé tváře v hereckém obsazení v čele s Jamesem Cromwellem, Amy Ryan či Annou GunnPerníkového táty taky dokážou nalákat.
Že nás nejspíš nečeká rutinní detektivka, pak nastiňuje i jméno režiséra. Celou sérii totiž natočil Fernando Meirelles, režisér povedených Dvou papežů, Nepohodlného a zejména famózního Města bohů, které se často umisťuje v žebříčcích nejlepších neanglicky mluvených filmů všech dob. A to už je poměrně solidní záruka kvalitního zážitku.
Sugar: trailer | Apple TV+
U Colina Farrella se pak jedná o další potvrzení toho, že se v posledních letech na seriálovém poli docela zabydlel. Objevil se v druhém Temném případu a ještě letos ho uvidíme v seriálovém spin-offu Batmana The Penguin, kde se znovu s péčí maskérů vrátí do kůže ikonického komiksového záporáka. Je ale možné, že ho letos zvládne zastínit touto lákavou detektivkou.
Podívejte se také na žebříček nejlepších kriminálních seriálů podle Kinoboxu.
Zdroj: Apple TV+