Stylovější než kdy dřív. Návrat Gentlemanů láká na zběsilou jízdu plnou drog a násilí

Stylovější než kdy dřív. Návrat Gentlemanů láká na zběsilou jízdu plnou drog a násilí
Seriál Gentlemani | Netflix
Seriál se bude odehrávat ve stejném světě jako oblíbený film, jen s úplně novými postavami. Hlavním hrdinou bude Eddie Halstead, který po zesnulém otci zdědí velkou část majetku. Brzy si ho však najde půvabná a nevypočitatelná Susie, aby mu řekla, že se na jeho půdě nachází konopné království a že jej může čekat i poměrně tučná suma peněz, když bude výrobnu drog na svém panství krýt i nadále. Eddie se tak společně se svým problémovým bráchou, který si dává drogy i k snídani, dostává do nebezpečného světa mafiánů. Dokáží zde ovšem obstát?
Gentlemani
Gentlemani
85%
I když se může zprvu zdát, že se jedná o laciné ždímání známé značky, Guy Ritchie se tentokrát na seriálu velmi úzce podílel, a to nejen coby producent, ale spolupracoval také na scénáři a natočil úvodní dvě epizody. A udržení jeho vizuálního stylu i svižného střihu je na upoutávce velmi znát. I s novými postavami tak evidentně dostaneme velmi dravý a nejspíš i stylový náhled do londýnského podsvětí plného luxusu, drog, drsných promluv o džungli i správně přestřelených postaviček. Jelikož se ovšem pořád pohybujeme v gangsterském žánru, dojde samozřejmě i na krev.
Gentlemani: trailer | Netflix
A šlape to zatím opravdu náramně a fanoušky původního snímku seriálový přídavek jistě potěší. Hlášek tu evidentně bude víc než dost, stejně jako poctivých „ritchieovských“ situací, které si diváci zamilovali už v jeho kultovkách Sbal prachy a vypadni či Podfu(c)k. Pokud by se jim seriáloví Gentlemani aspoň částečně přiblížili, jistě by se nikdo nezlobil. V netflixovském nástupci u toho bude Ritchiemu pomáhat i sympatické obsazení v čele s Theo Jamesem, Vinniem Jonesem, Rayem Winstonem či Kayou Scodelario. Výsledek uvidíme na Netflixu už 7. března.
Podívejte se na žebříček nejlepších seriálů na Netflixu.
Zdroj: Netflix