Oblíbení Gentlemani se vrací! Drsná gangsterka Guye Ritchieho láká v traileru na seriál od Netflixu

Oblíbení Gentlemani se vrací! Drsná gangsterka Guye Ritchieho láká v traileru na seriál od Netflixu
Seriál Gentlemani | Netflix
Místo klasického sequelu se ovšem tamní hlavouni rozhodli gangsterku vyždímat pomocí seriálu, v němž nebudou muset vyplácet tučné výplaty pro herecké hvězdy a spokojí se s méně slavným, ale stále zatraceně solidním, obsazením. Seriálový bratříček se stejnojmenným názvem Gentlemani nám tak nabídne totožný svět plný gangsterů, drog a londýnského podsvětí podle představ Guye Ritchieho, jen nám tentokrát naservíruje zcela nový příběh a postavy.
Gentlemani
Gentlemani
85%
Hlavním hrdinou bude Eddie Halstead, který po svém zesnulém otci zdědí velkou část majetku. A brzy zjistí, že se na jeho půdě nachází konopné království, které si nárokuje legendárního Mickey Pearson, jehož hrál v předchůdci právě McConaughey. Dokáže se nezkušený Eddie prosadit mezi nebezpečnými mafiány a přežít ve špinavém světě kriminálníků, nebo si s drogovými kšefty ukousne příliš velké sousto?
Gentlemani: teaser trailer | Netflix
Hlavního hrdinu si zahraje Theo James, který nedávno zazářil v druhé sérii Bílého lotosu. Záda mu pak bude krýt např. nestárnoucí drsňák Ray Winstone (Indiana Jones a Království křišťálové lebky), půvabná Kaya Scodelario (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) či Ritchieho oblíbenec Vinnie Jones. K projektu se pak naštěstí vrátí i slavný britský režisér, který si chce nástupce svého filmového dítěte evidentně pohlídat. Na seriálu tak pracoval nejen coby producent, ale podílel se také na scénáři a natočil úvodní dvě epizody.
Možná to je taky důvod, proč záběry z teaseru působí opět neskutečně stylovým a nádherně nasnímaným dojmem. Upoutávka toho sice moc neprozradí, dokáže ovšem znovu nalákat na příběh lidí na úrovni, co mají sice vždy po ruce luxusní kvádro, ale kvůli svému špinavému byznysu se nebojí…no, trochu ušpinit. Bude z toho opět dravý a dialogově vybroušený kousek jako posledně? Po první ukázce je na takové odhady ještě brzy. Ritchie si dá ale minimálně zpočátku na kvality seriálu pozor.
Podívejte se také na žebříček nejlepších gangsterských filmů, v němž se Gentlemani umisťují na překvapivé čtvrté pozici!
Zdroj: Netflix