Třetí řada seriálu Mandalorian uvítá hvězdu Návratu do budoucnosti

Třetí řada seriálu Mandalorian uvítá hvězdu Návratu do budoucnosti
Návrat do budoucnosti (1985) | Universal Pictures
Mandalorian
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
V dosavadních dvou řadách dobrodružného sci-fi Mandalorian už se stihlo objevit několik slavných a oblíbených hereckých tváří. Kromě osob spjatých s jinými tituly ze světa Hvězdných válek (Temuera Morrison, Mark Hamill) jsme se tak dočkali třeba také Carla Weatherse (série Rocky, Predátor), Nicka Nolteho (48 hodin), Michaela Biehna (Terminátor, Vetřelci) nebo kultovního režiséra a příležitostného herce Wernera Herzoga (Aguirre, hněv boží, Fitzcarraldo). Nyní to začíná vypadat, že i následující série nabídne pár velmi lákavě obsazených vedlejších rolí.
Mandalorian
Mandalorian | Lucasfilm Ltd.
Jednu z nich by měl ztvárnit Christopher Lloyd, nezaměnitelný herec známý především díky roli excentrického geniálního vynálezce doktora Emmeta Browna z nestárnoucí sci-fi trilogie Návrat do budoucnosti. 83letého žijícího klasika jsme mohli vidět loni jakožto velmi cool otce hlavního hrdiny v povedeném akčním filmu Nikdo či v nostalgickém dramatu George Clooneyho Něžný bar. Jakékoliv další informace ohledně Lloydovy účasti v populárním seriálu jsou zatím tajeny, pravděpodobně ale půjde o jednoepizodní cameo, jako tomu bylo třeba v případě Michaela Biehna. Pro fanoušky seriálu i samotného Lloyda jde ale určitě i tak o vítanou zprávu.
treti-rada-serialu-mandalorian-uvita-hvezdu-navratu-do-budoucnosti
Christopher Lloyd ve filmu Nikdo | Universal Pictures
Kdy přesně se nové epizody Mandaloriana na Disney+ objeví, se zatím také neví, čekání na ně si ale milovníci SW univerza mohou zkrátit sledováním velmi očekávané minisérie Obi-Wan Kenobi, jejíž první díl dorazí na zmíněnou streamovací službu už 25. května.
Obi-Wan Kenobi