Články

Filmy

  1. 2Bobule válcují konkurenci
    Filmy29. 10. 2009
    2Bobule válcují konkurenci

    Úspěch se po sebejistém tažení prvního dílu nabízel. Bylo jen otázkou, jak dobře si pokračování povede a zdali vůbec čeští diváci na sequel z domácí stáje slyší. Slyší. A tvůrci si mohou připravovat příběh pro třetí díl.

  2. Premiéry týdne s Michaelem Jacksonem (VIDEO)
    Filmy28. 10. 2009
    Premiéry týdne s Michaelem Jacksonem (VIDEO)

    Tento týden mají premiéru sice čtyři filmy, mluvit se bude přesto pouze o jednom. Bude se mluvit o filmu, který popisuje poslední měsíce krále popu. Michael Jackson přichází. This is it!

  3. ELSA 2009 - seznam nominovaných
    Filmy28. 10. 2009
    ELSA 2009 - seznam nominovaných

    Tak jako každý rok, i letos bude Česká filmová a televizní akademie ve spolupráci se skupinou přizvaných odborníků rozdělovat sošky pro nejlepší pořady a výkony realizované na domácích česky mluvených televizních stanicích v průběhu jednoho roku. Kdo bude letos bojovat o "Elsy"?

  4. Premiéry týdne s pilou, bobulemi a Husem
    Filmy21. 10. 2009
    Premiéry týdne s pilou, bobulemi a Husem

    V kinech se tento víkend sejde rovnou sedm novinek a každá z jiného ranku. Kterou zvolit? Záleží na tom, co vám více imponuje. Politické machinace? Bobule Terezky Voříškové? Mluvící koza? Uříznuté končetiny? Padající masové koule? Jan Hus? Možností je zkrátka mnoho, stačí jen vybrat.

  5. Vejdělkovy ženy v pokušení hotovy
    Filmy20. 10. 2009
    Vejdělkovy ženy v pokušení hotovy

    Režisér Jiří Vejdělek se postupem let vypracoval na jednoho z nejrespektovanějších českých režisérů. Po divácky úspěšných Účastnících zájezdu a řadou cen vyznamenaném filmu Václav přichází Ženy v pokušení. Budou hitem?

  6. Tip videotéky O2 TV: Báječný svět shopaholiků
    Filmy19. 10. 2009
    Tip videotéky O2 TV: Báječný svět shopaholiků

    Videotéka O2 Tv vám tentokrát přináší příběh mladé novinářky Rebeccy, která je posedlá nakupováním módního zboží. Dokáže se ze své závislosti vyléčit? To zjistíte díky povedené komedii Báječný svět shopaholiků.

  7. Filmy15. 10. 2009
    Pobídky téměř na dosah

    Dlouhý boj o podporu zahraniční kinematografie se možná blíží ke konci. Již v pondělí bude totiž kabinet rozhodovat o návrhu Programu podpory filmového průmyslu, připraveném ministerstvem kultury. Ten počítá s dotací jedné miliardy korun ze státního rozpočtu.

  8. Filmy15. 10. 2009
    Premiéry týdne plné žen a smrti (VIDEO)

    Tento týden vstupuje do kin řada novinek. Vybrat si lze mezi jiskřivou romantikou, černými komediemi, vztahovým filmem, hororem s vynalézavou smrtkou a fantasy o kněžně Libuši, která „uzřela velké město a byla poloviční elfkou“. Máte svého favorita?

  9. Filmy13. 10. 2009
    Trailerové novinky 5#

    Po delší době vám přinášíme další várku trialerů. Tentokrát jsme pro vás vybrali velmi odlišnou trojici – očekávané 3 sezóny v pekle, přehlížené Zoufalce a nepředvídatelnou Pamětnici. Který foršpan funguje nejlépe?

  10. Filmy12. 10. 2009
    Tip videotéky O2 TV: Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly

    Videotéka O2 Tv vám tentokrát přináší jeden z nejpřekvapivějších hitů posledních let, snímek Piráti z Karibiku - Prokletí Černé perly, který vzkřísil pirátský žánr a z Johnnyho Deppa udělal celosvětovou hvězdu...

  11. Filmy12. 10. 2009
    Premiéry týdne s Formanem, Willisem a Janákem (VIDEO)

    Tento týden máme na výběr ze tří žhavých novinek - z historické taškařice Karla Janáka, z akční sci-fi s Brucem Willisem v hlavní roli a z dokumentárního pohledu na Miloše Formana. Dáte přednost českému filmu nebo akčnímu veteránovi?

  12. Filmy5. 10. 2009
    Tip videotéky O2 TV: Déjà Vu

    Videotéka O2 Tv vám přináší napínavý akční thriller Déjà Vu, který vám doslova zamotá hlavu. Denzel Washington vyšetřuje teroristický atentát, který se zkomplikuje ve chvíli, kdy se mezi těly objeví mrtvola ženy, která tam nemá co dělat. Jak se žena na místo nehody dostala?

  13. Filmy4. 10. 2009
    Česká televize bude klubem osamělých srdcí

    Ne že by snad zaměstnanci veřejnoprávní televize procházeli vztahovou krizí. To měl pouze režisér Petr Nikolaev melancholickou náladu, když dával název svému novému projektu, který natáčí pro Českou televizi.

  14. Premiéry týdne s miliardářem (VIDEO)
    Filmy30. 9. 2009
    Premiéry týdne s miliardářem (VIDEO)

    Tento týden se nabízí trojice titulů – Ulovit miliardáře, Julie a Julia a Na chvíli svobodní. Co zvolit? To záleží na tom, jestli máte chuť na snímek podle hollywoodské šablony, artovější koprodukční příběh uprchlíků nebo český experiment Tomáše Vorla…

  15. Tereza Voříšková dnes NEMÁ narozeniny
    Filmy29. 9. 2009
    Tereza Voříšková dnes NEMÁ narozeniny

    Divný titulek? Divná situace. Určitě jste si dnes všimli, že nejen u nás zářila v sekci "narozeniny celebrit" na titulní straně Tereza Voříšková. Tak jsme zvedli telefon, abychom Terezce popřáli. A narazili jsme.