Trailerová nálož: Avengers 3, Solo, Jurský svět 2, M:I 6, Skyscraper, Westworld 2, Dundee a další!

Trailerová nálož: Avengers 3, Solo, Jurský svět 2, M:I 6, Skyscraper, Westworld 2, Dundee a další!
Studia si proto dávají extrémně záležet, aby vypustila do světa co nejnašlapanější upoutávky. Jak se jim to letos povedlo, to můžete posoudit níže, kde přinášíme to nejžhavější, co letošní Super Bowl (zatím) přinesl.

Solo: A Star Wars Story

CZ premiéra: 24. 5. 2018
Solo: Star Wars Story
Konečně jsme se dočkali prvních záběrů z očekávané sólovky Hana Sola, v níž nám filmaři chtějí představit mládí slavného pašeráka. Snímek dlouhodobě neprovází dobrá pověst (střídání režisérů, přetáčky, špatné reakce na scénář) a první upoutávka upřímně obavy moc nerozmělňuje.

Rudá volavka

CZ premiéra: 1. 3. 2018
Rudá volavka: trailer | 20th Century Fox
Dobrých špionážních thrillerů není nikdy dost a Rudá volavka má všechny předpoklady pro to, aby uspěla - výborně hodnocenou knižní předlohu, silný tvůrčí tým za i před kamerou a k tomu velmi dobře střižené trailery. Pokud se něco extra nepokazí, připíše si Jennifer Lawrence do filmografie další pecku.

Jurský svět: Zánik říše

CZ premiéra: 21. 6. 2018
Universalu se musí nechat, že marketing mají v případě jurské série zmáknutý na jedničku. Trailery vždy berou dech a platí to i pro Super Bowl spot. Příběh sice zavání recyklací, ale tempo a téměř až hororové napětí vše bohatě vynahrazuje. Mezi hrdiny minulého dílu zavítá veterán Jeff Goldblum.

Mission: Impossible - Fallout

CZ premiéra: 2. 8. 2018
Mission: Impossible - Fallout
I šestá Mise na Super Bowl zavítala a nejsme překvapení, že slibuje (opět) nejnašlapanější díl série. V tomhle případě ale studio na nic nečeká a současně vyslalo do online světa i plnohodnotný trailer. A ten je teprve boží:

The Cloverfield Paradox

CZ premiéra: 3. 5. 2018 (možná)
Z třetího Cloverfieldu jsme zatím viděli minimum, ale to je u téhle série normální. J.J. Abrams si mlžení užívá a znovu nás dostal. Film má nový název (původně God Particle) a nejspíš se vyhne kinům, protože už nyní se povaluje (i na českém) Netflixu! Dějově nás zavede před první Cloverfield.

Avengers: Infinity War

CZ premiéra: 26. 4. 2018
Avengers: Infinity War
Zatím pravděpodobně nejméně kulervoucí zážitek Super Bowlu. Je to ale dáno hlavně tím, že jsme před nedávnem dostali plnohodnotný trailer, který toho ukázal opravdu hodně a třicetivteřinový spot vedle něj zákonitě působí jako chudý příbuzný. Kdo se ale nemůže dočkat, ten i to málo ocení.

Tiché místo

CZ premiéra: 5. 4. 2018
Tiché místo
Hororové tiché místo má opravdu neotřelou zápletku - hlavním nepřítelem hrdinů je v tomhle případě zvuk. A to v podstatě jakýkoli. Zemi cosi ovládlo a kdo chce přežít, musí si dávat velký pozor na to, aby nebyl slyšet. Protože pak přijde smrt. Umístění na Super Bowl naznačuje, že studio větří velký hit.

Skyscraper

CZ premiéra: 12. 7. 2018
Mrakodrap
Další megahit, kterým si Dwayne Johnson upevní pozici nejlépe placeného herce planety? Nedivili bychom se. Obří mrakodrap v plamenech a do toho to vypadá i na nějaké stopové množství Smrtonosné pasti - rozhodně kombinace, na kterou by měli (nejen) fanoušci kráčející skály slyšet. 

Westworld: 2 série

TV premiéra: 22. dubna 2018
Westworld
Pravděpodobně nejočekávanější seriálový návrat letošního roku se připomněl na Super Bowlu ve velké parádě. Zklamáním pro někoho může být, že namísto objevování nových částí parku zůstáváme ve westernu, kde probíhá vzpoura stojů. Ale fantastická trailerová omáčka se tomu upřít prostě nedá.

Dundee

CZ premiéra: Ve vašich snech
Tourism Australia: Dundee - The Son of a Legend Returns Home
A ano, i na Dundeeho, o němž dávno víme, že jde o reklamu na turismus v Austrálii, došlo. Protože se "překvapení" provalilo předem, samotné přiznání v traileru selhává. Alespoň původní Krokodýl Dundee se konečně dostavil.