Tvůrci hororové senzace odhalili své další plány. Chtějí ukázat krvavý turnaj i znovu děsit

Tvůrci hororové senzace odhalili své další plány. Chtějí ukázat krvavý turnaj i znovu děsit
Mluv se mnou | A24
V nezávislé dílně A24 jsou pochopitelně spokojení. Studio, jež nám dalo převážně autorské horory jako Čarodějnice, Děsivé dědictví nebo Men, má v Mluv se mnou svůj druhý nejvýdělečnější snímek za premiantem a výhercem sedmi Oscarů Všechno, všude, najednou. Zájem byl z pohledu čísel srovnatelný v zámoří i ve světě a děsivý příběh o prokletém pařátu, jež po stisknutí a pronesení titulního hesla vyjeví říši mrtvých, se řadí k nejzdařilejším hororovým akvizicím posledních let.
Mluv se mnou
Mluv se mnou
75%
Phillipou se vrhnou na další výzvu v podobě ohlášeného snímku Bring Her Back, v němž si zahraje na Oscara nominovaná Sally Hawkins (Tvář vody, Godzilla). Produkce začne v průběhu léta a příběh zůstává tajemstvím, což je pro tvorbu A24 běžné. Mezi producenty jsou také Kristina Ceyton a Samantha Jennings, které vedle Mluv se mnou přivedly na svět třeba oceňovaná díla Babadook a The Nightingale. Hawkins zabodovala v oscarové fantaskní romanci Guillerma del Tora Tvář vody, kde ztvárnila titulní uklízečku ve střeženém vládním zařízení, která naváže hluboký vztah s uvězněným jihoamerickým netvorem. Nedávno jsme ji mohli spatřit ve vánočním hitu Wonka.
Projekt možná skončí ke koupi pro zahraniční distributory na blížícím se festivalu v Cannes, kde studio zřejmě nabídne i hvězdně obsazenou a aktuálně natáčenou novinku Ariho Astera (Slunovrat) s názvem Eddington, v níž hrají Emma Stone, Austin Butler, Pedro Pascal a Joaquin Phoenix. V pořadí je rovněž chystaný film Alexe Garlanda a Raye Mendozy Warfare s Cosmo Jarvisem či Willem Poulterem nebo sportovní životopis Smashing Machine, ve kterém Dwayne Johnson v režii Bennieho Safdieho (Drahokam) ztvární bývalého UFC šampiona Marka Kerra.
Pro A24 Philippou připravují také dokument mapující jejich působení v undergroundovém deathmatch wrestlingu, který s různě obměňovanými pravidly probíhá na atypických místech a v některých formách zahrnuje i pomůcky jako ostnatý drát či prasklé sklo. Michael se loni v Detroitu utkal se zápasníkem Jimmym Lloydem a má se za to, že přítomné kamery filmovaly právě pro účely chystaného dokumentu. A24 do kin rovněž poslalo wrestlingovou biografii Železní bratři se Zacem Efronem. Málokoho tudíž překvapí, že tvůrčí duo by mělo obstarat také novou filmovou adaptaci legendární videohry Street Fighter pro renomované studio Legendary.
Podívejte se na žebříček nejlépe hodnocených hororů dle uživatelů a uživatelek Kinoboxu.
Zdroj: Deadline, Slam Wrestling