Lednový program Netflixu se rozloučí s Živými mrtvými, ale vrací se Vikingové a přichází seriál, ve kterém o pořadí epizod rozhodnete vy

Lednový program Netflixu se rozloučí s Živými mrtvými, ale vrací se Vikingové a přichází seriál, ve kterém o pořadí epizod rozhodnete vy
Živí mrtví | Netflix

1. ledna

Kaleidoscope
První seriál, který vám umožní pouštět díly v pořadí, jaké zvolíte. Děj seriálu se zabývá největší loupeží historie, věrností, zradami, pomstou, plánováním a vším, co takovou akci obklopuje. Příběh seriálu je volně inspirovaný skutečným zločinem, kdy během hurikánu Sandy zmizelo na Manhattanu sedmdesát miliard dolarů v dluhopisech.
Kaleidoscope
Muž v domácnosti
druhá řada vtipného anime seriálu o jednom velmi netradičním muži v domácnosti
Slečna voyeur
Brazilský kriminální seriál. Miranda je nadaná hackerka, ale také voyerka. Ráda sleduje svou sousedku z bytu odnaproti, která se živí jako luxusní prostitutka. Miranda netuší, že tato její posedlost jí navždy změní život a svede ji dohromady s mužem, který není tím, kým se zdá...
Slečna voyeur

4. ledna

Madoff: Monstrum z Wall Street
Dokumentární seriál o událostech, jež vedly k pádu finančníka Bernieho Madoffa.
Madoff: Monstrum z Wall Street
Los reyes del mundo
Kolumbijský film o pěti přátelích pocházejících z medellínských ulic, již se vydávají na cestu přes celou Kolumbii, aby získali zpět pozemek, který jeden z nich zdědil.
Los reyes del mundo
Život ve lži
Giovannina pěkná tvář se mění na ošklivou, tedy minimálně podle názoru jejího otce. Říká jí, že vypadá jako teta Vittoria. Je to ale pravda? Vážně se mění v ženu, kterou téměř nezná a kterou její rodiče tolik opovrhují? Snad je tu někde zrcadlo, ve kterém by viděla svou pravou tvář. Seriálová adaptace stejnojmenného románu od Eleny Ferrante.
Život ve lži
How I Became a Gangster
Polské kriminální drama o ambiciózní gangsterovi, jenž se vyšplhal na nevyšší posty varšavského kriminálního podsvětí.

5. ledna

Kodaňský kovboj
Dánský kriminální seriál. Záhadná mladá dívka Miu hledá v kodaňském podsvětí spravedlnost a pomstu. Když potká svého úhlavního nepřítele Rakel, začíná jít do tuhého. Obě ženy si uvědomují, že jejich minulost rozhodne i o jejich budoucnosti...
Kodaňský kovboj
Ginny & Georgia
Druhá řada dramatického seriálu. Jak se Ginny rozhodne? Vrátí se k matce? A pokud ano, jak s ní dokáže žít, když ví, že je vražednice?
Přítelkyně smrti
Rakouský mysteriózní seriál. Kam až zajde žena bažící po pomstě po smrti milovaného manžela? Ke slovu se dostává odvěký boj našeho svědomí s dobrou a špatnou stránkou našich já.
Přítelkyně smrti

6. ledna

Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
Britský dokumentární seriál o zlepšení policejní práce v ulicích Bombaje v 90. letech.
Pressure Cooker
Kuchařská soutěžní šou, v níž změří síly jedenáct kuchařů o sto tisíc dolarů.
Bledé modré oko
Mysteriózní thriller s Christianem Balem v hlavní roli vyšetřovatele, jenž má na začátku 19. století objasnit vraždu kadeta.
Bledé modré oko
Živí mrtví
Poslední, jedenáctá řada oblíbeného zombie seriálu.

10. ledna

The Hatchet Wielding Hitchhiker
Dokument o Calebu Kai McGillvarym, stopaři bez domova, jehož svědectví o nehodě pro místní noviny se stalo populárním memem a mnozí ho poté měli za hrdinu. Nakonec však skončil za brutální zločin za mřížemi.
The Hatchet Wielding Hitchhiker

11. ledna

Ruido
Mexické drama o ženě, která na vlastní pěst začne pátrat po své zmizelé dceři.
Ruido
Sexify
druhá řada polského seriálu

12. ledna

Makanai: Jak se vaří pro maiko
Japonská devítidílná adaptace stejnojmenné mangy o dívce, která se stane kuchařkou v domě pro adeptky na gejši. Kiyo a Sumire jsou kamarádky od dětství, nyní se z venkova přestěhovaly do Kjóta a chtějí se stát maiko, gejšami-učednicemi. Sumire uspěje, ale Kiyo učení tolik nejde a selže. Naštěstí se ukáže, že výtečně vaří. Začne v domě pro maiko pracovat jako kuchařka (makanai). Kiyo je šťastná, díky své nové úloze může pomáhat své kamarádce i ostatním v plnění jejich snu.
Makanai: Jak se vaří pro Maiko
Vikingové: Valhalla
druhá řada výpravného historického seriálu
Kung Fu Panda: Dračí rytíř
Druhá řada animovaného seriálu, která zavede hrdiny tentokrát do Indie.

13. ledna

Holky z červeného gauče
třetí řada španělského seriálu
Break Point
Skupinu vybraných tenisových hvězd doprovázel filmový štáb přes rok na kurtech i mimo ně. Poznejte okruhy ATP a WTA z jejich pohledu.
Break Point
Ztratil se pes
Jejich milovaný pes se tratil, a tak se otec a syn vydávají do Apalačských hor ho najít. Nebudou to mít ani trochu snadné, ale díky všemu, čím spolu projdou, dokážou napravit i svůj pošramocený vztah.
Ztratil se pes
Suzan & Freek
Díky postům hudebních coververzí na sociálních sítích se stali senzací, teď nadšení hudebníci míří ke slávě, kterou se musí naučit zvládat.
Odsouzeni ohněm
Sledujte obtížnou, ale rozhodnou cestu rodičů Neelam a Shekhara Krishnamoorthy, kteří se již dvacet let snaží dosáhnout spravedlnosti poté, co při požáru v kině přišli o své děti.

19. ledna

Džundži Itó: Japonské děsy
Dílo mistra hororových mang Džundži Ita v sérii anime příběhů, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech.
That ’90s Show
Seriálové pokračování sitcomu Zlatá sedmdesátá s původním hereckým obsazením.
That '90s Show
Les combattantes
Francie 1914, německé jednotky postupují a muži odešli na vojnu, je tedy na ženách, aby se se všemi následky války ve svých domovech vyrovnaly samy.
Les combattantes

20. ledna

Big Mäck: Gangsters and Gold
německý dokumentární seriál o falešném obvinění Donalda Stellwaga
Bling Empire: New York
Spin-off reality show Království lesku zaměřená na bohaté Asiaty žijící v New Yorku.
Bling Empire: New York
Represent
Francouzský komediální seriál o vedoucím centra pro mládež, který se nečekaně stane jedním z nejpopulárnějších kandidátů na prezidenta. Je ale Francie skutečně připravená na svého prvního prezidenta tmavé pleti?
Shahmaran
Turecké fantasy drama. Sahsu se snaží setkat s dědečkem, který před lety opustil její matku. Chtěla by znát odpovědi na řadu svých otázek. Jenže dědeček se přidal k záhadné sektě, která věří v pradávné proroctví, jež se má brzy naplnit. A přesně v tu chvíli dívka přijíždí na místo...
Sahmaran
Vypečená partička
druhá řada pekařské show
Fauda
čtvrtá řada akčního izraelského seriálu
Operace Majnu
Indický špionážní thriller o jedné z největších tajných operací v historii Indie, jež se odehrála v 70. letech v srdci Pákistánu. Tajní agenti tu tehdy měli zjistit dostupné informace o zdejším jaderném programu.
Operace Majnu

23. ledna

Narvik
norský válečný film

25. ledna

Contra las cuerdas
Mexický komediální seriál. Ángelu právě propustili z vězení, chce získat zpět důvěru a lásku své dcery. Dívka miluje lucha libre wrestling, a tak se matka s maskou na tváři vydává do ringu.
Contra las cuerdas
Todo Dia a Mesma Noite
Brazilský dramatický seriál na motivy skutečných událostí. V roce 2013 se ve městě Santa Maria stala tragédie. Během požáru v nočním klubu Kiss zahynulo dvě stě čtyřicet dva lidí.
Natale a tutti costi
Když se Alessandra a Emillio odstěhovali od rodičů, vše se změnilo. Za chvíli na ně zapomněli, a tak se Carlo a Anna rozhodnou pro drsné řešení. Aby své děti přilákali, roznesou, že po vzdálené příbuzné zdědili šest milionů eur.

26. ledna

Record of Ragnarok
druhá řada akčního anime seriálu
Daniel Spellbound
druhá řada animovaného fantasy seriálu pro děti

27. ledna

Lockwood a spol.
Britský fantasy seriál vycházející ze stejnojmenného románu Jonathana Strouda o trojici nadaných teenagerů a o odhalení tajemství, jež změní chod dějin.
Lockwood a spol.
La chica de nieve
Během přehlídky zmizí dívka a odhodlaná novinářka se vydává po jejích stopách... Španělský kriminální seriál.
Ztracena v bílém šumu
You People
Začátky vztahu nejsou vždy jednoduché, zvlášť v dnešní moderní době. Celá rodina tak pak musí napnout všechny síly, aby se vyrovnala s kulturními, sociálními i generačními rozdíly a různými očekáváními, jež na budoucího partnera svého potomka měla.
Z jiného těsta

30. ledna

Princess Power
Animovaný seriál pro děti. Čtyři princezny z ovocných království Kira Kiwi, Beatrice Bea Blueberry, Rita Raspberry a Penelope Penny Pineapple spojily síly, zapomněly na své rozdíly a spolupracují na tom, aby se v jejich královstvích měli lidé dobře. Protože to, co lidi odlišuje, nejsou šaty, ale jejich činy.
Princess Power

31. ledna

Pamela a love story
Dokument o kariéře a životě herečky a modelky Pamely Anderson.
Cunk on Earth
Nový seriál od tvůrců Černého zrcadla. Philomena Cunk vám v něm ukáže, jak je na tom lidstvo v dnešní době.

Kinolog: Která postava z Lásky nebeské je nejhorší? A co je na tom filmu vlastně romantického?

Jeden z nejoblíbenějších vánočních filmů obsahuje devět hlavních příběhů. Každý je problematický trochu jiným způsobem. Tento videorozbor neberte jako projev nenávisti, ale spíš jako pobavené pozorování věcí, co jsou pod povrchem.