Sexify

68%
Sexify

Mladá žena a její kamarádky se při vytváření sex appky rozhodnou prozkoumat svět intimity a přitom zjistí něco o sobě samých. (Netflix)





Recenze: Sexify

Kinobox.cz
50%

Sexify rozhodně není nejhorším seriálem, ale ani nejlepším. Nese se v poměrně realistickém a ne příliš stylizovaném duchu, jež je uvěřitelný a dokážete si snadno představit, že by se to mohlo dít i ve vašem okolí. Takových seriálů, které tímto způsobem rozvíjejí sexuální tématiku, feminismus a další sociální témata, existuje dnes již ale nepřeberné množství, takže to existenci Sexify zadupává do země.


hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
6
To že Netflix často nabídne zajímavý "komba", kdy jde někdy o slušný bizár, je prostě fakt. ALE ...Za mě zcela jedinečný seriál... /1. série/ - Že zrovna "konzervativní Polsko" bude řešit orgazmy? Možná kdyby na to šli trošku jinak, než si zřídit privát a prakticky na něm točit porno.. Ale i tak to mělo něco do sebe, ač do originality, tak "TABU téma". Až překvapivě mě to chytlo, a tak jsem to zcela bez potíží sfouknul jedním dechem celé.. /2. série/ - Nápad o druhé straně mince může někomu přijít logický, ale že už to zkrátka nebude mít takový šmrnc, je fakt. Nebavilo mě to, absence školního prostředí je cítit, zacyklené vztahy jsou už jen parodií předchozí série. Nečekal jsem podobný objev, ale tohle byla nuda. 1. série - 75%. 2. série - 50%.

Dodatečné informace

Původní název:
Sexify (více)
  • Polsko Sexify
Premiéra v ČR:
28. 4. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
Polsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch