Lockwood a spol.

72%
Lockwood a spol.

V Londýně vyráží každou noc do ulic nadaní dospívající lovci duchů, které řídí různé korporace řízené dospělými. Je mezi nimi ale i jeden malý startup, kteří dva mladící a jedna nově příchozí, psychickou silou nadaná dívka. Toto trio je předurčeno zjistit velké tajemství a jednou pro vždy změnit chod dějin.





p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8
Tak horor? To teda moc ne. Je to ale rozhodně koukatelné dobrodružství. Utíká svižně. Prostředí ujde. Za mě rozhodně jedno z lepších dílek Netflixu. Patrně nebudu cílová skupina knih ani seriálu, ale vůbec mi to nevadilo. Partička hrdinů sympatická, svět zajímavý. Jednotlivé díly měli lehce proměnlivou kvalitu, ale nikdy nespadla do podprůměru. Klidně bych dal další řadu, aby se seriál, svět i postavy mohly řádně rozvinout.
Dory28
Dory28
690 bodů
8
Knižní předlohu od Jonahana Strouda mám ráda, a tenhle seriál je na Netflix poměrně věrnou adaptací . Herecký výběr se mi líbil, herci skvěle ztvárnili své postavy, takhle nějak jsem si je představovala. Oceňuji že do scénáře byl zasazen i ten humor, který v knihách mám tak ráda. Celkově celkem povedený seriál, s nádechem tajemna. (Těm co mají rádi původní knižní sérii, rozhodně doporučuji)
Tov1K
152 bodů
7
Škoda že seriál Netflix zrušil, moc to nechápu...

Dodatečné informace

Původní název:
Lockwood & Co (více)
  • Velká Británie Lockwood a spol.
  • Velká Británie Lockwood & Co
Premiéra v ČR:
27. 1. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch