Ginny & Georgia

75%
Ginny & Georgia

Dospívající dívka Ginny a její matka Georgia se po letech na útěku touží usadit. Ale tajemství Georgiiny minulosti je s jejich přáním v rozporu.(Netflix)





Recenze: Ginny & Georgia

Kinobox.cz
70%

Kdo by si od Ginny a Georgie sliboval podívanou ve stylu seriálu Gilmorova děvčata, nemohl by se mýlit víc. Jedinou podobností v tímto seriálem je, že hlavní hrdinky měly děti v pubertě a že mají se svou dcerou mimořádný vztah. Ovšem zatímco Rory a Lorelai jsou praštěné a upovídané ženské, které milují kávu a nikdy nekončící konverzace, které dokáží sledovat jen ony, Ginny a Georgia jsou mnohem vážnějšího a mrazivějšího ražení. „Gilmorky" těžily z konverzačním humoru a pitoreskních obyvatel jejich městečka a šlo tu v první řadě o humor a o to, brát život z té lepší stránky, i když umí být drsný. Ginny a Georgia pod zdánlivě humorným svrchníkem skrývají temnější příběh, který zahrnuje snad všechny problémy současné lidské společnosti.


Edward
Edward
2 481 bodů
7
Bohužel druhou sérii jsem zkusil ale zklamala mě hrozně, takže hodnotím pouze první sérii 7/10
Vanessa
126 bodů
8
Odpočinkový teenage seriál. Hlavní postavy mi připomínají postavy z filmu Everything, Everything, což nevím, zda je shoda náhod, nebo úmysl. 
Ginny je hloupá puberťačka, která nedokáže ocenit vysokou míru sebeobětování Georgie a myslí si, že se vše točí kolem ni. Neustále si přijde ublížená, ale ve skutečnosti je sobec. 
Sem tam trapná scéna, příběh celkem zajímavý, těším se na pokračování… S1 7/10 Druhá série je snesitelnější a bavila mě mnohem víc než ta první. Když už má Georgia téměř vše co si kdy vysnila, doženou ji opět její činy. Georgia Wrap me up in all your— I want ya In my arms, oh, let me Hold ya I'll never let you go again Like I did Jak tohle dopadne... S2 8/10
ifgjfdzgv
ifgjfdzgv
33 bodů
6
Celkem fajn seriál, občas trochu cringe momenty ale ten středoškolský seriál pro teenagery to splňuje a zabaví vás to.

Dodatečné informace

Původní název:
Ginny & Georgia (více)
  • USA Ginny & Georgia
Premiéra v ČR:
24. 2. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch