That '90s Show

64%
That '90s Show
Je tok 1995 a Leila Fromanová, dcera Erica a Donny se na léto přestěhovala k prarodičům a setkává se tu s novou generací dětí z Point Place. Sex, drogy a rock 'n' roll neumírají, jen si mění svršky.




p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
5
Takže jestliže program o partě mladých, drží na výši dvojice herců kterým je dohromady 150 (a občasné návraty původní sestavy), je to průser. Zdejší partička mládeže nesahá původní partě ze sedmdesátek ani po kotníky. Reálně je to u mě za 30 %, ale občasná účast části původního osazenstva a výkon Debry Jo Rupp a Kurtwooda Smitha to vytáhl alespoň do průměru (nostalgie úřaduje). Škoda, že už neuvidíme Lisu Robin Kelly a Tanyu Roberts. Bohužel u mě tento seriál strašně shodil casting mladistvé partičky (a nejde jen o povinné zapojení všemožných ras a LGBT+). Ti mladí představitelé jsou v lepším případě nudní.
  • Debra Jo Rupp, Kurtwood Smith
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
6
No, slabší, ale ani jsem od toho žádný zázrak nečekal. Devadesátky v tom nejsou ani vidět ani slyšet (že by nebyl rozpočet na licence nebo to scenáristi nezažili?) a mladí herci jsou strašlivě prkenní. Vlastně mě bavila jen Kitty s Redem, hostování staré party a trochu mladý Kelso. Pokud nevznikne další série, tak mi to vadit nebude.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
5
Zatím je to teda hodně slabý, když se bavíme o první sérii, chce to další série a možná se to zlepší a hlavně to chce, aby ti herci trochu vyrostli!!!! Bohužel to musím přirovnat k sedmdesátkám, kde herci byli aspoň 17 let (krom Jackie) Byl jsem asi trochu naivní, že tam bude nejvíc vystupovat stará parta, rozhodně jsem čekal něco novýho, ale je to docela bizár a slabý, snad se to zlepší, protože na první sérii už vážně koukat od znova nebudu

Dodatečné informace

Původní název:
That '90s Show (více)
  • USA That '90s Show
Premiéra v ČR:
19. 1. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch