Netflix: Červnové premiéry lákají na Lupina, Attenborougha volajícího po záchraně naší planety a cynického růžového draka

Netflix: Červnové premiéry lákají na Lupina, Attenborougha volajícího po záchraně naší planety a cynického růžového draka
Lupin | Netflix
Jako tradičně doplním, že Netflix data svých premiér vydává postupně, článek budeme tedy pravidelně aktualizovat.
1. června 2021
Super Monsters: Once Upon a Rhyme - nejnovější speciální díl animovaného seriálu Superpříšerky pro nejmenší publikum.
2. června 2021
Carnaval - brazilská letní komedie o dámské jízdě za zábavou a možná i láskou. Po bolestivém rozchodu se influencerka rozhodne vyrazit s kamarádkami na karneval v brazilské Bahii, kde se naučí, že život není jen o sociálních médiích a počtu lajků.
3. června 2021
Dancing Queens - švédská komedie z prostředí Drag Queens. Dylan Petterssonová je třiadvacetiletá žena z malého švédského ostrova, která se touží stát tanečnicí. Když ji přemluví, aby dělala uklízečku v ne příliš prosperujícím klubu Queens, kde vystupují drag queen. Hlavní hvězda a choreograf klubu Victor náhodou objeví Dylanin talent, jenže Dylan je dívka, a tak v klubu s ostatními vystupovat nemůže, nebo ano? Kde je vůle, je totiž i cesta...
Dancing Queens
Dancing Queens | Netflix
Creator' s File: Gold - komediální dokument, ve kterém se komik Ryuji Akiyama vydává za různé kreativní profesionály, kteří trvají na tom, že dělají věci po svém.
Alan Saldana: Locked Up - stad-upové vystoupení mexického komika Alana Saldany.
Sailor Moon: Enternal - japonský anime snímek. V dubnu kvetou v Tokyu třešně a celé město má slavnostní náladu, protože slaví největší úplné zamění slunce za uplynulé století. Jak měsíc postupně zakrývá slunce a jeho světlo začíná slábnout, setkají se Usagi a Chibi-Usa s Pegasem hledajícím vyvolenou pannu, která dokáže rozlomit pečeť zlatého krystalu. Ve stejnou chvíli se ale ve městě objeví o tajemná skupina jménem Dead Moon Circus. Jejím záměrem je rozptýlit po městě Lemury, inkarnace nočních můr, pomocí kterých chtějí ovládnout stříbrný krystal a vládnout měsíci, zemi i celém vesmíru.
Tři metry nad nebem - premiéra druhé řady romantického seriálu.
4. června 2021
Sweet Tooth - Chlapec, který je napůl člověk a napůl jelen, se snaží přežít v postapokalyptickém světě po boku jiných kříženců.
Sweet Tooth: Chlapec s parožím
Sweeth Tooth | Netflix
Sweet and Sour - jihokorejská romantická komedie. Jang-hyuk by rád, aby mu v práci a v lásce šlo všechno hladce, jenže v životě to nikdy tak snadno nejde. Dvě ženy v jeho životě - jeho přítelkyně Da-eun, tvrdě pracující zdravotní sestra a Bo-yeong, žena která má zájem o stejnou pracovní pozici jako on mu to ani trochu neusnadňují. Jang-hyuk a Bo-yeong se navíc v práci čím dál víc sbližují...
Human: The World Within - dokumentární snímek plný různých osobních příběhů lidí z celého světa ukazující jak naše životy, touhy a cíle usnadňuje geniální lidské tělo.
Xtreme - španělský krimi snímek. Dva roky po vraždě syna a otce bývalý nájemný vrah pomalu rozjíždí svůj plán na pomstu vůči vrahovi - svému vlastními bratrovi.
Prolomit hranice: Naše planeta je věda - David Attenborough a vědec Johan Rockström rozebírají kolaps biodiverzity naší planety a ukazují, jak by mohla být tato krize odvrácena.
netfix-cervnove-premiery-prinesou-druhou-cast-prvni-rady-lupina-dalsi-dokument-od-attenborougha-volajici-po-zachrane-nasi-planety-i-cynickeho-ruzoveho-draka-plniciho-vsechna-vase-prani-1
Prolomit hranice | Netflix
Trippin' with the Kandasamys - jihoafrická komedie. Aby oživily svá manželství, plánují nejlepší kamarádky, nyní švagrové Shanthi a Jennifer, útěk i s manžely. Obě se během cesty musí připravit na pořádnou dávku překvapení.
Na pohodu - premiéra druhé řady komediálního amerického seriálu. Stand-upová komička Mae Martinová se snaží zorientovat v novém vášnivém vztahu s přítelkyní, která bývala hetero, a zároveň se potýká s úskalími střízlivosti.
5. června 2021
Kitty Love: An Homage to Cats - dokumentární snímek věnovaný životu koček v Holandsku.
9. června 2021
Tragic Jungle - aby unikla dohodnutému sňatku, prchne mladá žena do hlubin mayské džungle, kde se nezkrotná příroda pojí s člověkem i nadpřirozenými silami.
Selva trágica
Selva trágica | Netflix
Fresh, Fried and Crispy - kritik Daym Drops miluje jídlo i zábavu, vtrhne tedy do amerických restaurací na nejlepší a nejčerstvější smažené pokrmy.
Probuzení - globální katastrofa připravila lidstvo o všechnu elektroniku a schopnost spánku, bývalá příslušnice armády ale možná se svou dcerou našla řešení...
10. června 2021
Trese - filipínský anime seriál. Vítejte v Manile, městě, kde mýtické bytosti filipínského folkloru žijí schované mezi lidmi. Žije zde i Aleadra Treseová, která se jednoho dne ocitá uprostřed boje proti zločineckému podsvětí tvořenému nadpřirozenými bytostmi.
Locombians - Stand-upový komediální pořad se čtyři kolumbijskými komiky
11. června 2021
Lupin - druhá část první řady francouzského kriminálního seriálu s Omarem Sy v hlavní roli.
Wish Dragon - nový animovaný snímek studia Sony Pictures Animation. Moderní pohádkový příběh se bude zabývat otázkami morálky, které vyvstanou, když se mladý chlapec potlá s kouzelným drakem, který umí plnit všechna přání...
Kouzelný drak
Kouzelný drak | Sony
Skejťačka - dospívající vesnická dívka Prerna právě propadla kouzlu skateboardu a udělá všechno možné, aby se mohla zúčastnit národního mistrovství.
14. června 2021
Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe - krátký příběh s postavami ze seriálu Elita.
15. června 2021
Pohádková lhota - druhá řada animovaného seriálu pro nejmenší diváky
Elite Short Stories: Nadia Guzmán - krátký příběh s postavami ze seriálu Elita.
Zpátky do práce - premiéra páté řady kanadského komediálního seriálu
16. června 2021
Security - italský thriller o bývalém mariňákovi, který přijme práci ochranky v obchodním domě. Nečekaná situace nastane, když skupina ozbrojených mužů zaútočí na mladou dívku, kterou se rozhodne hlavní hrdina ochránit.
Penguin Town - v malebném jihoafrickém městě se shromažďuje skupina ohrožených tučňáků, kteří tu hledají partnery, vychovávají rodiny a míchají se s místními obyvateli.
netfix-cervnove-premiery-prinesou-druhou-cast-prvni-rady-lupina-dalsi-dokument-od-attenborougha-volajici-po-zachrane-nasi-planety-i-cynickeho-ruzoveho-draka-plniciho-vsechna-vase-prani
This is Pop | Netflix
Elite Short Stories: Omar Ander Alexis - krátký příběh s postavami ze seriálu Elita.
Record of Ragnarok - japonský anime seriál vycházející ze stejnojmenné manga. Každých 1000 let se sejde rada bohů, aby rozhodla o osudu lidstva. Nyní po 7 miliónech letech se ale rozhodla, že je čas na lidské vyhubení.
Silver Skates - ruský romantický historický snímek ze zasněženého Petrohradu. Ve městě bydlí i osmnáctiletý Matvej, který pracuje jako bruslařský poslíček v místní pekárně. Syn chudého lampáře, má jedinou cenou věc - stříbrné brusle, které zdědil po otci. Když je neprávem propuštěn, připojí se ke gangu kapsářů, kteří pracují na kanálech, v čele s revolučně smýšlejícím Alexem. Mezitím se dcera vysoce postaveného úředníka Alisa se v sídle svého otce cítí jako vězeň. Sní o studiu vědy, což je v rozporu s otcovými konzervativními názory na roli ženy ve společnosti. Jednoho dne se Alisiny a Matvejovy cesty zkříží.
17. června 2021
Dar - premiéra třetí řady tureckého mysteriózního seriálu.
Elite Short Stories: Carla Samuel - krátký příběh s postavami ze seriálu Elita.
Temné léto - premiéra druhé řady hororového seriálu. V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým.
Ali & The Queens - po smrti svého otce se dospívající mladík Ali vydává do New Yorku hledat svou matku. Lásku a přátelství tu nachází na nečekaných místech.
Nemocniční playlist - premiéra druhé řady korejského seriálu z lékařského prostředí
Katla - mysteriózní islandský seriál z dílny Baltasara Kormákura. Výbuch subglaciální sopky obrátí život malé islandské komunity vzhůru nohama a jako by to samo o sobě nestačilo, z ledu se začnou drát na povrch tajemství, která měla zůstat skryta navěky.
Katla
Katla | Netflix
18. června 2021
Mezi dobrem a zlem - Nomádský gangster se ocitá mezi dobrem a zlem v boji o místo, které by mohl nazývat domovem.
The World' s Most Amazing Vacation Rentals - tři cestovatelé vás vezmou na vysněnou dovolenou po těch nejkrásnějších pronájmech po celém světě.
So Not Worth It - jihokorejský sitcom z vysokoškolského prostředí
Elita - čtvrtá řada španělského seriálu.
A Family - japonské kriminální drama z prostředí Yakuzy. Kenjiho otec zemřel na následky požití stimulující drogy a Kenji se přidal ke zločineckému syndikátu, kde potkává Hiroshiho, oba se spřátelí a vytvoří si pouto jako otec a syn, časem si ale Kenji pořídí vlastní rodinu, co na to Yakuza?
The Rational Life - Ruo Xin je třicetiletá profesionálka, která se rozhodne postavit se proti nespravedlivým společenským očekáváním. Na pracovišti ji přitahují dva různí muži - její důvěryhodný mladší asistent a dosud svobodný šéf. Zvolí volbu srdce nebo rozumu?
Rurôni Kenshin: Sai shûshô - The Final - čtvrtí díl akční japonské série vycházející ze stejnojmenné manga známé i pod názvem Samuraj X. Kenshin Himura je legendárním bojovníkem, který již svůj meč odložil. Snaží se žít klidný život s milovanou Kaoru, která vede ve vesnici školu bojových umění. Vše se ale změní, když je zničena Kenshinova oblíbená restaurace a Kenshin v jejích troskách najde poznámku s nápisem Junchu
Fatherhood - komediální drama podle skutečných událostí s Kevinem Hartem v hlavní roli otce, který se musí po nečekané smrti své ženy den po porodu postarat sám o svou dceru.
Kevin Hart
Otcovství | Netflix
19. června 2021
Nevertheless - jihokorejská adaptace stejnojmenného webtoonu. Na Bi by ráda randila, problémem ale je, že nevěří na lásku, Jae Eon už na rande chodit nechce, je z toho unavený, ale baví ho flirtovat. Co se stane, až se tito dva setkají?
22. června 2021
This is Pop - kanadský hudební dokumentární seriál
netfix-cervnove-premiery-prinesou-druhou-cast-prvni-rady-lupina-dalsi-dokument-od-attenborougha-volajici-po-zachrane-nasi-planety-i-cynickeho-ruzoveho-draka-plniciho-vsechna-vase-prani
This is Pop | Netflix
23. června 2021
Good on Paper - romantická komedie o milostných trablech úspěšné stand-up komičky. Roky byla pro Andreu nejdůležitější kariéra, nyní ale potkala muže, který ze zdá být až moc dokonalý - je chytrý, milý, úspěšný... Může to být vůbec pravda?
Případ Wanninkhof–Carabantes- španělský dokumentární film. Roku 1999 byla zavražděna mladá dívka Rocío Wanninkhofová a podezření padlo na Dolores Vázquezovou, bývalou přítelkyni její matky. Je vinna? Pravdu odhalí až další oběť.
The House of Flowers: The Movie - filmový spin-off mexického seriálu Květinový dům, v němž sourozenci de la Moraovi vymyslí plán, jak proniknout do jejich starého rodinného domu, aby získali skrytý poklad značného významu
Too Hot to Handle - premiéra druhé řady americké reality show.
The Parisian Agency: Exclusive Properties - Kretzovi vlastní jednu z realitních kanceláří v Paříži a specializuje se na exkluzivní zakázky. Svým klientům pomáhají jednotliví členové rodiny kupovat či prodávat ty nejkrásnější domy a byty po celé Francii i v zahraničí.
24. června 2021
Godzilla Singular Point - japonská anime série. Spojeni tajemnou písní, vedou studentka a inženýr boj proti nepředstavitelné síle, která může znamenat zkázu pro svět.
Gojira shingyura pointo
Godzilla Singular Point | Netflix
Sisters on Track - americký dokument o trojici sester, které se věnují atletice.
Nahý režisér - premiéra druhé řady životopisného seriálu o Toru Muranishi, králi japonského porna.
Jiva! - jihoafrický seriál z tanečního prostředí. Durban, talentovaná pouliční tanečnice z jihoafrického města Umlazi, musí čelit svým obavám a vypořádat se s rodinnými námitkami, jež jí brání splnit si své taneční sny.
25. června 2021
Sex/Life - máma dvou dětí žijící na předměstí začne vzpomínat a snít, což vede ke střetu její velice vdané přítomnosti s nespoutanou minulostí jejího mládí.
Letní seznam - premiéra druhé řady britského napínavého dramatického seriálu s prvky nadpřirozena.
Ray - od satiry po psychologický thriller to jsou čtyři krátké povídky od slavného autora a spisovatele Satyajita Raye upravené do podoby indického seriálu.
The Ice Road - akční thriller s Liamem Neesonem v hlavní roli. Poté, co horníci uvíznou v dole, se musí skupinka řidičů v čele s Mikem (Neeson) vydat na neuvěřitelnou záchrannou misi přes zamrzlý oceán. Jejich cílem je dodat potřebné vybavení, které může nebohé horníky vysvobodit z jejich nedobrovolného vězení. Někomu se ale tenhle plán nehodí do krámu a udělá cokoli pro to, aby kamiony nedojely na určené místo.
Mrazivá past
Mrazivá past | Netflix
26. června 2021
Wonder Boy - dokument o Olivierovi Rousteinovi, uměleckém řediteli a designérovi pařížského luxusního módního domu Balmain, pro který pracuje od roku 2011.
28. června 2021
The Seven Deadly Sins: Dragon' s Judgement - pokračování seriálu The Seven Deadly Sins
29. června 2021
StarBeam - čtvrtá řada animovaného dětského seriálu.
30. června 2021
Amerika: Film - George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí.
Amerika: Film
Amerika: Film | Netflix
Sophie: A Murder in West Cork - dokumentární minisérie o vyšetřování případu Sophie Toscan Du Plantierové, francouzské filmové a televizní producentky, která byla zabita v roce 1996 v odlehlé chatě v irském West Corku.
Prime Time - polský thriller. Na Nový rok roku 1999 vnikne do televizního studia muž během vysílání, vezme si přítomné za rukojmí a požaduje, aby odvysílali zprávu, kterou chce sdělit celém světu.
Somos. - mexická kriminální minisérie podle skutečných událostí. Životy lidí z příhraničního města Allende v Mexiku ovládl drogový kartel, jehož operace vyústily v tragédii.