Good on Paper

51%
Good on Paper

Roky pro ní byla nejdůležitější kariéra stan-upové komikčy, nyní ale potkala muže, který ze zdá být až moc dokonalý - je chytrý, milý, úspěšný... Může to být pravda?




Recenze: Good on Paper

Kinobox.cz
45%

Celkově bych film Na papíře dobrý hodnotila jako lehce podprůměrné romantické drama, které by divák neměl brát za nic více než za filmovou kulisu k jídlu. Nenajdete zde hlubší smysl, zajímavé scény, napětí, intimní scény, ani perfektní herecké výkony. Navíc zde vystupuje opravdu minimální počet postav, a to jsou tři hlavní a tři vedlejší charaktery, přičemž nějaký posun v ději zde pořádně zajišťují jen Andrea a Dennis. Ke konci filmu si navíc položíte pár otázek jako: Je tohle vážně happy end? Má to logiku? Já ji tam neviděla. Naštěstí má film jen 90 minut, a tak se dá zkouknout za poměrně krátkou dobu.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Věřím, že Na papíře dobrý bylo na papíře dobrý, ale do filmové podoby se to moc převést nepovedlo. Na druhou stranu cením snahu jít trochu proti proudu a romantickou komedii zcela zvrátit a ukázat realitu dnešní doby závislou na přetvářce a lžích. Škoda jen, že je film tak průhledný a už po pár minutách je vám jasné, že tady něco nehraje. Naštěstí to zachraňuje fajn casting. Ve výsledku slabší průměr.

Dodatečné informace

Původní název:
Good on Paper (více)
  • USA Good on Paper
Premiéra v ČR:
23. 6. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch