Profilový obrázek

Petr Kocfelda

Petr Kocfelda

Komentáře 792

Od nejnovějších
  1. P.A.S.T.
    P.A.S.T. (1979)
    6
    Tento film jsem viděl jako dítě.Je celkem pěkný.Robotí pes je šikovný a já tento film hodnotím 60 procenty.
  2. Yes Man
    Yes Man (2008)
    7.5
    Yes Man je výborný film,který pobaví i potěší.Dávám mu 75 procent.Vtipnéa dojemné.U mě je to pěkný a vtipný snímek.
  3. Robinson Crusoe
    Robinson Crusoe (2003)
    6.5
    Proč ne?Dávám 65 procent.Robinson v podání Pierra Richarda je dobrý a okolí a prostředí tohoto filmu je poutavé...Tento snímek se mi líbí.Vcelku dobrý 2 dílný cyklus.
  4. Hamlet na druhou
    Hamlet na druhou (2008)
    5
    Jako vcelku to jde.Coogan jako divadelní učitel.Tento snímek je zaměřen na muziku a komiku...Jinak je tento snímek zaměřen na školní prostředí.Coogan už měl lepší filmy.Tento snímek je však spíše průměrný...Přesto to jde a školní prostředí v tomto filmu je docela příjemné.
  5. Senzační prázdniny
    Senzační prázdniny (1967)
    7
    Vcelku dobrý a zábavný snímek.Funes v dobré formě!Tento film si mě získal.Je to velmi dobrý a celkem komický snímek s nestárnoucí francouzskou filmovou legendou Funesem!
  6. Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
    Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017)
    7
    Dalo se z toho asi vytěžit více.Tento díl sice nebyl úplně špatný,ale i tak.Na první díl to nemá.Je tam sice hodně akce a nechybí zde ani napětí a tajemno,ale přesto to není úplně ono.Na 70 procent to ale podle mě snad ale stačí.Možná to chtělo víc efektů a více prostoru pro Johnyho Deppa coby emeritního piráta Jacka Sparrowa...I tento film se mi tedy docela líbil.Hlavně speciální efekty a Johny Depp.
  7. Šampióni
    Šampióni (1992)
    6
    Komediálně-sportovní a na rodinu zaměřený snímek z mého dětství se celkem povedl.Dávám mu tedy 60 procent.Je to film z mého dětství a já si jej zase někdy z nostalgie pustím.Je tedy můj oblíbený rodinný film.
  8. Akta Pentagon: Skrytá válka
    Akta Pentagon: Skrytá válka (2017)
    7
    Akta Pentagon je výborný film.Dávám mu 70 procent.Rozhodně je lepší než Obr Dobr-další Spielbergův filmový počin.Tento snímek se mi tedy líbí.Hlavně díky dobrému hereckému obsazení.Hraje zde třeba Tom Hanks a Meryl Streep.Snad by mohl být trochu kratší...Jinak je to výborný film-životopisné drama s množstvím napětí.
  9. The Two Faces of January
    The Two Faces of January (2014)
    5.5
    Spíše průměrný film.Dávám 55 procent.Hlavní dvojice je vcelku dobrá.Dunst a Mortensen jsou zde vcelku dobří.Tato dvojice měla už ale lepší role.Hrají zde americký pár na dovolené v Řecku...
  10. Slídil
    Slídil (2014)
    8
    Skvělý film s Jakeem Gyllenhaalem,který stojí za to si pustit.Gyllenhaal u mě za tento film stoupl v ceně.Je to vynikající thriller o mladíku Bloomovi,který shání práci a snaží se prosadit jako novinář.Dávám mu 80 procent.Tento film je skvělý a měl nominaci na Zlatý glob v roce 2014.
  11. Ben-Hur
    Ben-Hur (2016)
    5.5
    Takový historický film.Vcelku dobrý.Jsou zde velmi dobře zobrazeny bitvy a kostýmy jsou moc pěkné.To vidím jako hlavní plus tohoto filmu.Dávám mu tedy průměr 55 procent.
  12. Štěstí ve hře
    Štěstí ve hře (2007)
    6.5
    Mírně nadprůměrný film.Celkem mě potěšil.Tento druh filmů sice nevyhledávám,ale přesto mu dávám 65 procent.Dávám tolik procent hlavně kvůli Ericu Bana a Drew Barrymore.
  13. Uprchlíci
    Uprchlíci (1986)
    7
    Tato francouzská komedie je velmi dobrá.Hraje zde dvojice Richard a Depardieu.Dal jsem tomuto filmu 70 procent hodnocení.Tento film jsem viděl již vícekrát.Režíroval jej můj oblíbený režisér Francis Veber.Depardieu zde hraje bankovního lupiče a Pierre Richard zde hraje chlápka,co má granát v ruce v jisté bance...Tento film je bohatý na gagy a vtipné situace.Je to vynikající francouzský film!
  14. Šest dní, sedm nocí
    Šest dní, sedm nocí (1998)
    6.5
    Sešlý pilot Harrison Ford a blondatá reportérka Anne Heche se střetnou v tomto mírně nadprůměrném komediálním filmu.Je zde plno akce i komických situací...Fajn filmík na deštivý víkend.Dávám tomuto filmu 65 procent.Viděl jsem to vícekrát.Hraje zde mini roli i Ross z Přátel(Dave Schwimmer).Zkrátka pěkná dobrodružná komedie!
  15. Jak se Franta naučil bát
    Jak se Franta naučil bát (1959)
    6
    Dobré výkony herců,zvláště pana Kemra a Filipovského.Hráli zde 2 strašidla.Jsou zde nadprůměrné výkony,ale jiné pohádky jsou známější,než tato krátká pohádka z 50.let.
  16. Mortdecai: Grandiózní případ
    Mortdecai: Grandiózní případ (2015)
    5.5
    Komedie s Johnny Deppem.Dávám 55 procent.Je tam docela hodně akce.Slabší průměr.Depp s knírkem milující peníze a jako aristokrat.Viděl jsem to nedavno a bylo to sice trochu zklamání,nebot Depp měl už lepší role,ale přesto docela příjemná a akce plná komedie...Charlie Mortdecai je jako Johnny Depp místy docela vtipný a koukatelný.
  17. Dobrodružství Hucka Finna
    Dobrodružství Hucka Finna (1993)
    6.5
    Mírně nadprůměrný filmík o pologramotném chlapci v podání Elijaha Wooda,který má otce alkoholika a hrubiána.Jde o osmé zpracování románu Marka Twaina.Dávám tomuto snímku 65 procent.Elijah Wood zvládl tuto roli docela dobře.S ním tam byl třeba vysoký černoch a další méně či více zajímavé postavy...Hucky Finn prožívá různá dobrodružství třeba poblíž řeky Mississippi.Tento chlapec s otrokem Jimem,který mu dělá společnost uniká různým nebezpečenstvím.
  18. Pokání
    Pokání (2007)
    7.5
    Pěkná Keira Knightley ve vynikajícím romantickém dramatu.Tento snímek jsem nedávno viděl a docela se mi líbil...Dávám 75 procent.
  19. Obr Dobr
    Obr Dobr (2016)
    6
    Takový oddechový rodinný snímek.Vizuálně je moc pěkný.Film o dobráckém obrovi se docela povedl.Spielberg je mistr svého řemesla.Moc pěkné triky a filmové efekty!Mě tento snímek docela zaujal.Dávám tomuto snímku 60 procent.Snad jen je trochu dlouhý...Jinak příjemná oddychovka třeba na nudný a deštivý den či na zpestřený víkend.