Profilový obrázek

Gaius Papulus

151

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Ústecký, Děčín, Česká republika



Metoda Markovič: Hojer
Metoda Markovič: Hojer (2024)
10
nemám slov, už od první chvíle jsem byl překvapen jak kvalitně je to natočené, kamera je božská. Atmosféra byla celou dobu vynikající a zároveň nepříjemná. Hojer nemohl být líp zahrán, krutý psychopatický vrah z kterého jde nechuť a hrůza, pokaždé jsem měl husinu když byl na scéně. I samotný Markovič byl zahrán skvěle, prostě sympaťák, měl jsem ho rád od první chvíle co byl na plátně. Strašně se mi líbilo jak na začátku ukázali jiný případ a na konci ho vyřešily, taková věc tomu navíc dodávala větší atmosféru, že jste chtěli už znát jak to dopadlo. Rozhodně nejlepší seriál co jsme kdy natočily a těším se na další projekty.
Duna: Část druhá
Duna: Část druhá (2024)
10
Tpč.... Nemám slov film byl už od začátku nabitej akcí, to prostředí a vše okolo vypadá tak nádherně že to není ani možný, každá scéna byla dechberoucí a vyborně natočená, hudba tak geniální že mi dávala instantě husinu, i celkově každej zvuk byl tak jedinečnej a výraznej že to byla slast pro uši (hlavně když přivolávaly červíky hehe) dál taky po příběhové stránce jak se postavy vyvíjely/měnily po celej film bylo fakt zajímavý sledovat,a vztah Paula a Chani žeru je skvělej a nemám co vytknout, prostě film roku.
  • NIC
The Batman
The Batman (2022)
9
Miluju tohoto batmana je to úplně skvěle natočené, a i když má 3 hodiny uběhlo to jako nic, vždycky mě to baví když to vidí. Prostě skvělá detektivka, a Pattinson to zahral úplně skvěle, takže už se těším na dvojku

Oblíbená díla

  • Plakát 1
  • Plakát 2
  • Plakát 3
  • Plakát 4

Oblíbení tvůrci