Matryoska

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Mary Poppins
    Mary Poppins (1964)
    8
    klasika několikrát parodovaná a citovaná. Chytlavé písničky, dobré postavy. Bohužel pomalejší tempo a příliš dlouhé.
  2. Gravitace
    Gravitace (2013)
    8
    Velmi zábavné skákaní z jedné vesmírné stanice na další vesmírnou stanici. I čtení manuálu k ovládaní lodi je tady napínavé. Bohužel ale chybí trochu lepší příběh.
  3. Síla psa
    Síla psa (2021)
    4
    Nejvíce mi to připomíná dlouhou cestu vlakem bet sluchátek. Koukáte z okna a je to pěkné, ale vůbec to neutíká a nejdramatičtější věc co se se stane, je ze si k vám sedne někdo kdo smrdí.
  4. Mamma Mia!
    Mamma Mia! (2008)
    6
    Je to krásné, prosluněné zpívá k tomu ABBA. Dost se to podobá vzpomínkám na první diskotéky i s tím že je ten příběh vlastně špatný celkem o ničem.
  5. Legenda o sovích strážcích
    Legenda o sovích strážcích (2010)
    6
    Náběh na skvělí příběh, bohužel mi to konci přišlo příliš uspěchané a vlastně takové nezasloužené. Sovičky jsou roztomilé, pěkné některé i hnusné, bohužel mě vlastně ale na žádné z nich nezáleží. O žádnou postavu jsem neměl strach a ani mi nikoho nebylo líto, i když jsem měl pocit že bych měl.
  6. Pepa
    Pepa (2018)
    4
    je to vlastně o hovně film furt jsem čekal kdy Pepa něco udělá proto aby s dějem něco udělal. Když už se tak konečně stane tak je konec. Je jasný že o tom ten film je, bohužel je to hrozná nuda. A jak nám může být Pepy líto když se po večerech baví stalkovaní cizích lidí.
  7. Smrt na Nilu
    Smrt na Nilu (2022)
    6
    Pěkný odpočinkový detektivní film. Vizuální a hudební stránka filmu je velmi dobrá. Kenneth Branagh si roli a režii užívá a je to vidět.
  8. Eternals
    Eternals (2021)
    8
    Tak trochu jiná marvelovka . Snaží se vybočit ze zajeté šablony. Humor se tu nesnaží být každou minutu a díky tomu je tu vetší důraz na postavy. Bohužel je to pořád tak na půl cesty a tak to působí spíše jako takový pokus jestli to fanoušci MCU ocení a zatím to tak nevypadá.
  9. Uncharted
    Uncharted (2022)
    6
    Hru jsem nehrál a tak nemůžu soudit jak dobrá adaptace to je. Nicméně jako film o hledání pokladu je dost průměrný se zapomenutelným dějem i postavami.A protože si nikdo už od začátku příběhu nevěří, tak ani zrady nefungují jako překvapivý moment. Akce je velmi povedená občas až na úrovni nejnovějších rychle a zběsile trochu přehnaně nereálná. A celkově je to spíše odpočinkový film který neurazí nenadchne.
  10. Spider-Man 2
    Spider-Man 2 (2004)
    8
    Rozhodne nejlepší díl z Raimiho série. Skvěle znázornění problémů v osobním životě hrdiny, který kromě superhrdinských věcí musí řešit i ty všedně na, které nemá čas. Souboj v nadzemce je jeden z nejlepších soubojů v supersonických filmech.
  11. Travička zelená
    Travička zelená (2008)
    10
    Poprve se mi tato komedie moc nelibila, ale na podruhe sem se smal skoro porad. Humor, ktery je ve filmu pouzit mi vyhovuje.Nejvic se mi libi neustále překřikování obou hlavních postav.