Mamma Mia!

69%
Mamma Mia!
Mamma Mia! je koprodukční muzikál na motivy stejnojmenného muzikálu se slavnými skladbami skupiny ABBA. Hlavní hrdinkou příběhu je svobodná matka Donna, která vlastní hotýlek na idylickém řeckém ostrůvku. Chystá se provdat svou dceru Sophii, ta však ještě před svatbou hodlá zjistit, kdo je její otec. K matčinu velkému překvapení se na prahu malebného domu najednou objeví tři muži, se kterými ji před dvaceti lety pojilo více než přátelství. Kdo z nich je dívčiným otcem a potřebuje to Sophie skutečně vědět, než se vdá?



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Co se týče muzikálů,tak nejsem žádný odborník a vlastně je ani nevyhledávám,ale zde jsem už před shlédnutím věděl,že budu spokojený. Mám totiž hrozně rád staré hity a ABBA jich má přehršel. Bylo mi tak jasné,že slyšet mé oblíbené songy v jednom filmu bude opravdový zážitek. Film nepostrádá dobré tempo, výborné herecké obsazení a úžasné hudební scény. Mamma Mia! je velmi pozitivním filmem a vždy mi dokáže zvednout náladu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
2
Ultimátně nejhorší muzikálový zážitek.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Fakt ne. ABBU mám rád, ale tohle se nedalo. Streep těžce nesympatická, zpěv podprůměrný u všech zůčastněných a ten příběh fakt nebavil.

Dodatečné informace

Původní název:
Mamma Mia! The Movie (více)
  • Německo Mamma Mia!
  • Německo Mamma Mia! The Movie
  • Německo Mamma Mía
  • Německo Mamma Mia! - I tainia
  • Německo Mamma Mia! Le Film
Premiéra v ČR:
7. 8. 2008
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Německo, Velká Británie, USA
Čeština:
Mamma Mia! je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Mamma Mia!


Podobné


Powered byJustWatch