Profilový obrázek

TomasTom

Tomáš Flekač

Komentáře 18

Od nejnovějších
  1. Homeless: The Motel Kids of Orange County
    Homeless: The Motel Kids of Orange County (2010)
    7
    Hnus celé spojené státy, jak tohle vůbec můžou dopustit, aby,6 keté děti končilo na ulicích, a to i presto, že ta matka má zaměstnání, přesto je jí to houby platný, je to prostě málo, a i s 6 letými dětmi končí na ulici..... Hnus! A takovou to zvrácenou ideologii nám sem budou cpát. Ať táhnou celý spojené státy, když se neumějí postarat ani o ty nejmenší.
  2. Zlo si umí počkat
    Zlo si umí počkat (2023)
    4
    Za mne je to tedy velké zklamání, začátek nuda, ke konci to začíná být trochu zajímavé, a samotný závěr opět o ničem. Akorát tam je docela dost krve, ale to tu nudi nevynahradí, horor potřebuje mít i poutavý děj a ten tomu chybí
  3. ONEMANSHOW: The Movie
    ONEMANSHOW: The Movie (2023)
    5
    Blbost! Mám sice rád onemanshow, ale tento film, jestli se tomu dá říkat film je v podstatě nuda, je to v podstatě to samé jako klasická onemashow, jen delší a zpracovaná lehce do filmu, a tam je ten kámen úrazu. Jako film to prostě dobrý není.
  4. Sestra II
    Sestra II (2023)
    8
    Především skvělé vizuální efekty a skvělá hudba na pozadí, poměrně dobře propracovaný horor, který nenudí.
  5. Uteč!
    Uteč! (2022)
    5
    Hodně velký zklamání, čekal jsem mnohem víc, nakonec se z toho vyklubal hodně podprůměrný film.
  6. UFO
    UFO (2018)
    5
    Film pro děti, téma by nebylo špatný ani to samotné luštění této zahady, ale je to takový divný, takový nedopracovaný, takový spíš pro teanegry, než nějaký pořádný film a ten konec filmu je hroznej. On i ten herec v hkavní roky Derek je něco šíleného, takový ten tip přiblblího šprta, kterému na ničem jiným nezáleží, než na jeho samotném a vyluštění této záhady. Prostě zklamání, pro teanegry asi dobrý, ale pro dospělého pitomost.
  7. Pavučina
    Pavučina (2023)
    9
    Tak tohle byla absolutní pecka! Sice je mi jasný, že ten film pro odležení bude ještě větší pecka, ale proč to sem nenapsat hned. Mám slabost pro tyhle příběhy, kde strašně dlouho není jasné, o co přesně jde, ale zároveň je to celou dobu strašně napínavé a děsivé. Protože kdyz malý divný kluk, kterého navíc ve škole šikanují, začne ve zdi svého pokoje slyšet hlas...je to jeho představivosti, způsob projekce, který mu radí, jak na věci nebo je něco vážně ve zdi? Přece jen, už jenom to, jak vypadá dům, ve kterém bydlí rodina malého Petera...já bych tam večer neusnul nejspíš ani jako dospělý. A potom se začnou dít věci, které jsou absolutní psycho, přičemž se ukáže, co se děje v domě doopravdy. A to bylo, jako že fakt bylo. Aby vše skončilo v brutálním závěru, který je hodně nechutný, až do úplného závěru, který je příjemně děsivý. Skvěle zahrané. Celá rodinka byla uvěřitelná celou dobu a podle toho, jak se odkrývalo, co se dělo. Navíc je Pavučina skvěle natočená. Jak v momentech dětského strachu, tak v děsu prozrazení všeho. Navíc tady nejsou žádný laciný jumpscary, když to k tomu vyloženě vybízí. Hudba perfektně funguje se stupňováním strachu. A při druhém shlédnutí se moc těším, až si vychutnám ty skvělé momenty,  navíc film obsahuje spoustu skvělé práce s kamerou. Vážně povedený film, kde jsem byl napnutý každou minutu stopáže.
  8. Nene
    Nene (2022)
    8
    Za mně zklamání, čekal jsem mnohem víc, ale koukat se na to dalo, takový slabší průměr.
  9. Papežův vymítač
    Papežův vymítač (2023)
    8
    Není to vůbec špatný horor, ale upřímně jsem čekal o trochu víc. Nebylo tam mrazení v zádech, což u hororů musí být. Na druhou stranu jen u málo kterých hororů dnes mrazí v zádech. Chyběl tomu o něco lepší příběh, ale co musím pochválit jsou určitě filmové efekty, masky, atp. To se celkem podařilo.