Adél

Komentáře 16

Od nejnovějších
  1. Učitelka
    Učitelka (2016)
    9
    Další film z dílny Hřebejka. Myslím si, že z kina neodejde nikdo, koho by to nějak neoslovilo. Herecké výkony byly výborné, hlavně herečky v roli učitelky. Šel z ní mráz po zádech. Téma je celkem něco nového, ale je pravda, že témat z doby komunismu už tu máme přehršel. Jinak film mohu doporučit.
  2. Lucie: Příběh jedný kapely
    Lucie: Příběh jedný kapely (2016)
    7.5
    Jsem fanoušek Lucie a mě film velice bavil. Bylo to vtipné a taky se člověk dozvěděl spoustu věcí, co by se jen tak nedozvěděli. Bylo zde vidět, jakými životními etapami členové kapely prošly, a tak pro fandy Lucie, je to aspoň dle mého názoru super film.
  3. Teorie tygra
    Teorie tygra (2016)
    9
    Film mě velmi překvapil. Herecké výkony byly výborné. Film byl vtipný, ale zároveň byl trochu smutný fakt, že to takhle funguje dost často. Na film bych se určítě ráda koukla znovu a všem bych ho doporučila. Je to jeden z dalších mnoha filmů, který se Čechům opravdu povedl.
  4. Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    8
    Starwars bezmezně miluji. Tento díl byl taky super, ale je pravda, že jsem si celou dobu říkala, že je na tom něco, co mi tam chybí. Nemohu říci, že by mě film nebavil, ale přišlo mi to jako spíš samostatný film než jako další z dílů starwars. Nemohu ale říct, že by mě film nebavil.
  5. Jak přežít single
    Jak přežít single (2016)
    10
    Film, který mě stoprocentně bavil. Neočekávala jsem od toho tolik zábavy. Spíše jsem čekala, že to bude další americký cajdák s trpnými vtipy a šťastným koncem. Už při prvních deseti minutách se mi ale tento názor úplně obrátil a jen jsem si užívala super film. Určitě na něj kouknu znovu.
  6. Insidious
    Insidious (2010)
    7.5
    Super horor, který mě rozhodně bavil. Bylo tam spoustu scén, které jsem vůbec nečekala a těším se až zhlédnu druhý díl, protože děj je opravdu napínavý. Je pravda, že ale některé scény mi přišly až sci-fi a moc se mi do toho hororu nehodily. I tak se ale těším až zkouknu další díl.
  7. Pupendo
    Pupendo (2003)
    8
    Je to volné pokračování Pelíšků, které jsou asi lepší, ale i přesto je tento film naprosto geniální. Je to asi drsnější a není to tolik vtipné jako Pelíšky, ale i tak se na tento film velmi ráda podívám.Je tam výborné obsazení- např. Bolek Polívka byl naprosto skvělý, je to můj oblíbený herec.
  8. Pelíšky
    Pelíšky (1999)
    10
    Dokonalý film. Vždy mě pobaví, ale zároveň ve mně vyvolá i pocit lítosti. Je to autenticky natočený film a musím říct, že se mi líbí i volné pokračování "Pupendo". Herecké výkony herců byly naprosto skvělé a režie také úžasná. Každý rok se na Pelíšky koukám o Vánocích. Je to rituál.
  9. Podivuhodný případ Benjamina Buttona
    Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)
    9.5
    Brad Pitt je v této roli skvělý. I přesto, že je film velmi dlouhý, jsem ho se zaujetím sledovala. Film rozhodně mohu doporučit všem. Povídku jsem nečetla, ale rozhodně mě to navnadilo k přečtení této knihy. Cate Blanchett je krásná žena, a tak se na tuto dvojici o to lépe kouká.
  10. V zajetí démonů
    V zajetí démonů (2013)
    8
    Podle mě to zas taková lekačka nebyla, i když konec byl celkem záživný. Bylo to ale skvěle natočené a námět byl taky super. Moc bych tento horor doporučila.
  11. Kruh
    Kruh (2002)
    8.5
    Jsem fanoušek hororů, jen tak mě něco nepoleká a moc takové ty mega lekačky nemusím, spíš se mi líbí horory, které mě nechají napnutou celou dobu, což tenhle horor dokázal. Hodnotím tedy velmi kladně. Jeden z nejlepších hororů, co jsem kdy viděla.
  12. Kód Enigmy
    Kód Enigmy (2014)
    9
    Naprosto skvělý film. Pro mě jeden z těch filmů, u kterých si člověk přeje, aby nikdy neskončil. Úžasné herecké výkony. Doporučuji!
  13. Nová dcera
    Nová dcera (2009)
    3.5
    Horor mi přišel nic moc, spíš bych ho přirovnala ke sci-fi slátanině. Jediný pozitivní bod na filmu byl Kevin Costner.