Equalizer 3: Poslední kapitola

72%
Equalizer 3: Poslední kapitola
Robert McCall si pro něco přišel do jižní Itálie a aby to dostal, musí hned zkraje pozabíjet dvanáct Italů. Téměř to nepřežije, ale zásluhou zkušeného místního doktora dostane druhou šanci. Městečko Altamonte jej postupně přijme a Robert s nelibostí sleduje, jak místní mafie terorizuje jeho přátele. Naštěstí kontakty v CIA stále fungují a Robert se postará o zbytek.



Recenze: Equalizer 3: Poslední kapitola

Kinobox.cz
60%

Poslední díl série, která byla zastaralá, ale svým způsobem zábavná už před deseti lety. Do dnešního světa ale úplně nepatří, a to i přes výjimečné produkční kvality.


Pete69
Pete69
29 898 bodů
7
Důstojné rozloučení s přepálenou postavou mstitele bezpráví. Rychlý a brutální start přeruší velmi klidná a bohužel moc dlouhá pasáž, aby se vše rozjelo na plné obrátky. Akce opět propracovaná, je to dostatečně brutální i krvavé, není to ale přes čáru. Nechybí ani pár typických klišé pro tento žánr, ale to beru jako daň za akční podívanou.
avenis
avenis
8 157 bodů
6
No tak když má někdo rád řezání rukou a násilí všeho druhu, tak prosím... Mně těch dvacet tři mrtvejch McCallovou rukou přišlo už trochu moc. Italské městečko je sice krásné, ale moderní mafie už nemá žádnou úroveň. Všechny postavy mi připadaly, že si tam jen tak odskočily z nějakého jiného filmu. Prostě mě to neuchvátilo. A ta řezavá hudba rovněž.
A další rovina, čiší z toho americké přesvědčení, že kdo není Američan, je úplný blbec. Italové mají na Sicílii Camorru po mnoho let a umí s tím žít. Ale teprve když se v jejich městečku objeví neohrožený Amík, uvědomí si, že mají mobily a že je v jejich moci s mafiány zatočit. Pardon, ale na tohle se mi koukat fakt nechce.
JaraSlama
JaraSlama
1 971 bodů
6
Denzel Washington se vrací se svojí akční sérií Equalizer. Stále jde o průměrnou až nadprůměrnou zábavu, která potěší, ale vedle takového Johna Wicka působí hůře. Italská atmosféra funguje a děj krásně graduje do samotného finále. Stylizace hlavní postavy jakožto nejsilnějšího člověka v místnosti mi tolik nesedla, ale přesto jde o fajn navázání do série.


Dodatečné informace

Původní název:
The Equalizer 3 (více)
  • USA Equalizer 3: Poslední kapitola
  • USA The Equalizer 3
  • USA The Equalizer 3 - Senza tregua
Premiéra v ČR:
2. 2. 2024
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
70 mil. USD
Tržby:
190 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Equalizer 3: Poslední kapitola je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Equalizer 3: Poslední kapitola


Podobné


Powered byJustWatch