Equalizer 3: Poslední kapitola

72%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 208 bodů
7
Důstojné rozloučení s přepálenou postavou mstitele bezpráví. Rychlý a brutální start přeruší velmi klidná a bohužel moc dlouhá pasáž, aby se vše rozjelo na plné obrátky. Akce opět propracovaná, je to dostatečně brutální i krvavé, není to ale přes čáru. Nechybí ani pár typických klišé pro tento žánr, ale to beru jako daň za akční podívanou.
avenis
avenis
8 422 bodů
6
No tak když má někdo rád řezání rukou a násilí všeho druhu, tak prosím... Mně těch dvacet tři mrtvejch McCallovou rukou přišlo už trochu moc. Italské městečko je sice krásné, ale moderní mafie už nemá žádnou úroveň. Všechny postavy mi připadaly, že si tam jen tak odskočily z nějakého jiného filmu. Prostě mě to neuchvátilo. A ta řezavá hudba rovněž.
A další rovina, čiší z toho americké přesvědčení, že kdo není Američan, je úplný blbec. Italové mají na Sicílii Camorru po mnoho let a umí s tím žít. Ale teprve když se v jejich městečku objeví neohrožený Amík, uvědomí si, že mají mobily a že je v jejich moci s mafiány zatočit. Pardon, ale na tohle se mi koukat fakt nechce.
JaraSlama
JaraSlama
2 070 bodů
6
Denzel Washington se vrací se svojí akční sérií Equalizer. Stále jde o průměrnou až nadprůměrnou zábavu, která potěší, ale vedle takového Johna Wicka působí hůře. Italská atmosféra funguje a děj krásně graduje do samotného finále. Stylizace hlavní postavy jakožto nejsilnějšího člověka v místnosti mi tolik nesedla, ale přesto jde o fajn navázání do série.
FiVe
FiVe
929 bodů
4
Zklamaní století
  • nic
  • všechno
Major Zeman
Major Zeman
335 bodů
10
Perfektní zakončení serie
Hacking
Hacking
297 bodů
9
Úžasný zakončení série. Rozhodně doporučuji.
DavidHajek
160 bodů
10
Je to prehnany? Ani nahodou. Je to uzasna fantazie tech, ktere stve arogantni krivak, moralni zruda a trpi na nespravedlonst. Asi kazdy mame takovy virtualni seznam lidi, ktere by jsme nejradeji ukoncili stejne, jako ve filmu. Kdyby film davali za rok v kine znova, jdu znova, klidne IMAX a klidne za to vysolim 5ti-cento.
JirekJirek
JirekJirek
133 bodů
7
Jediny co tomu vytknu je délka, která tomu chybí. Mít ten film klidně o hodinku déle, vysvětlit vše pořádně a doladit tam děj, který tím trpí, byl by skvělý film hoden prvního snímku. Škoda ale myšlenka a elán to stále má, jistě potěší ale i zamrzí.
mirek5184
126 bodů
8
Akční supr film. Jasně obrovská nadsázka, hlavní hrdina je jak Terminátor, ale moc hezky natočené. Film má spád, sice otřepanou zápletku, ale skvělou kameru, nádherné prostředí. Mohu jen doporučit