Vidím vás

70%
Vidím vás

Manželský pár se přestěhuje do svého vysněného domova, ovšem krátce po nastěhování začnou dostávat výhružné anonymní dopisy od stalkera, který se podepisuje jako Pozorovatel.





Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
4
S Ryanem Murphym mám problém. Jeho projekty vždy vypadají výborně, dokáže dobře vést herce a v počátku i dokáže vtáhnout a zaujmout. Nikdy ale neudrží tempo až do konce a ve chvíli, kdy má vše vrcholit, už to prakticky nikoho nezajímá a vše načrtnuté, vyšumí do prázdna.
daPhytCZ
daPhytCZ
2 560 bodů
8
Odlehčená verze seriálu American horror story. I přes chybějící intenzivní scény plné násilí se jedná o napínavou podívanou. Příběh je inspirován skutečnými událostmi, proto je konec takový, jaký je. Následuje SPOILER. Závěrečná rozprava hlavní postavy s terapeutem si myslím hezky vystihuje, jak ideálně naložit s danou situací a je to i hezký vzkaz pro diváka, aby stejně tak naložil s koncem příběhu i on.
Flyer.Nick
2 520 bodů
4
Začátek dobrý, ale pak se to začne bortit. Přišlo mi, že se tvůrci v tom případu sami ztratili, skáčou z verze na verzi, nedokáží vybudovat pořádnou atmosféru nebo potahat diváka za nos a už vůbec ne ho přimět, aby si k někomu vybudoval vztah.

Dodatečné informace

Původní název:
The Watcher (více)
  • USA Vidím vás
  • USA The Watcher
Premiéra v ČR:
14. 10. 2022
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch