Vidím vás

70%
Vidím vás

Manželský pár se přestěhuje do svého vysněného domova, ovšem krátce po nastěhování začnou dostávat výhružné anonymní dopisy od stalkera, který se podepisuje jako Pozorovatel.





Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Musím uznat že se Netflixu povedl další seriálový zářez. Po 4.sérii Stranger Things a Dahmerovy tu máme tentokrát psychologický thriller The Watcher. A to se vší parádou. Všudy přítomná paranoia, atmosféra a pozadí příběhu dodávají seriálu správné grády. Navíc se to inspirovalo skutečným příběhem, který se dodnes nevyřešil.
tindersticks
tindersticks
774 bodů
8
Většinu netflixovských seriálů nedokoukám, hlavně proto, že se pojetím podobají jako vejce vejci - jsou jaksi bezpohlavní, stírají se rozdíly mezi místem vzniku, jsou to vlastně takové výrobky typu Starbucks - stejné v Kathmandu jako v Liverpoolu. "Vidím vás" jsem ale s potěšením dokoukal, v první řadě proto, že jsem chtěl dozvědět jak to dopadne (nutná trivialita) a dále proto, že zpracování tenhle thriller zdařile okořenilo prvky horroru a tajemna a navíc rozpohybovalo zajímavé, trochu až lynchovské postavy. Na Netflix rozhodně nadprůměrná zábava.

Dodatečné informace

Původní název:
The Watcher (více)
  • USA Vidím vás
  • USA The Watcher
Premiéra v ČR:
14. 10. 2022
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch