Captain Marvel

61%

Komentáře a recenze 90

Dle počtu bodů
kittyuniverse
kittyuniverse
49 bodů
10
Film byl velice dobrý byla jsem nadšená když jsem na něm byla v kině.
  • kočka.
matthias-nemafb
45 bodů
8
je to super film s dobrým dějem a dobrý nápad natočit film s dějem před všech ostatních marvelovek a že se až ke konci zjistí že vlastně záporné postavy jsou pozitivní a naopak ale trochu jsem to čekal protože to vyšlo v době kdy skoro všechny filmy měly tenhle druh příběhu např. detektiv pikachu muži v černém international atd.
GigaMiga
GigaMiga
45 bodů
0
otrasny film. velmi zle napisana hlavna hrdinka ktora je absolutne nezranitelna (lebo zena nemoze prehrat) ODPAD
kelllys
kelllys
34 bodů
8.5
Je to marvelovka takže její zhlédnutí bylo nutné, čekala jsem víc o osvětlení události před avengers, něco málo rozklicovano, něco mi tam ještě chybělo jinak k příběhu jako takovému, líbilo se mi že jsem si pořád nebyla jistá čím je vlastne hlavní hrdinka. Nakonec super oddechovka.
eliot-reed
25 bodů
4
Neni nejlepsi film od Marvel alemohlo by byt i horsi. Nejlepsi byly vtipy s kockou a ve vysledku nejlepsi hrdina filmu byla prave kocka ne Kapitan Marvel.
  • Kocka
  • Brie Larsen
milos-krcmar
22 bodů
8
Těšili jsme se celá rodina od padesáti do deseti let a opravdu nikdo nebyl zklamán. Super odkazy na devadesátá léta, třeba to triko Guns and Roses. Hlavní hrdinka je milá i sarkastická, Fury chvílemi dobře sekundoval, chvílemi dobře šéfoval. Jude Law velmi překvapivý. Film odsýpal a ty dvě hodiny uběhly hrozně rychle. Hluché místo překvapivě chybělo. Dal bych 70%, ale pět procent je za to triko a pět za mí milované Garbage. Celkově po dlouhé době jsem hudbu nevnímal jen jako výplň filmu.
Tosu87
22 bodů
7.5
Film byl vcelku dobry. Nemel sice na jine marvek filmy ale jako origin pro captain marvel pusobi dobre. Brie larson svoji roli pojala si myslim docela dobre, to same plati o mladsi verzi nicka furyho ktery byl diky digitalu rapidne omlazen. Podtrhuto a secteno gilm je lepsi prumer
Jan Klokan
Jan Klokan
18 bodů
7
Captain Marvel je film který docela rychle šlape a není tam tolik nudných scén.Občas je to docela cringe ale nějaký vtip se občas povede.Nick Fury zase příběh tahá.Ostatní nejsou zas tak zajímavé postavy.
  • Nick Fury,Film který docela šlape
  • trapné vtipy
defkongice
defkongice
18 bodů
6.5
Smysl pro humor se nezapře. Originalitu doplnilo prostředí minulosti, vesmír, další civilizace a ztráta paměti. Některé zvraty mi bohužel přišly předvídatelné. Bohudík za Samuela L. Jacksona. Více na plátně coby mladého Furyho, díky za super technologie. Díky za Jude Law a Clarka Gregga. Trochu mi to přišlo jako vesmírná odyssea s nádechem špionážního filmu. Nevím jestli mi to jen přijde, ale rovnoprávnost mi zde přijde trošku nucená. Ale uvidíme, kam se to ve světě Marvelu bude vyvíjet dál. Doufám, že bude lépe zpracovaná.
borit
7 bodů
8.5
Docela jsem se u toho pobavil. Nejlepší hláška: Ještěr - "Co se dějě?" Fury - "Nahrává se to."