Rozpolcený

77%

Komentáře a recenze 64

Dle počtu bodů
Lady Adel
118 bodů
7
Shymalan zpět, to mne donutilo vyrazit do kina na film jenž se stal kasovním hitem. McAvoy nepřekonatelný a Shymalanova režie je nezaměnitelná(až bohužel), pan režisér si libuje v wtf závěrech což mu zde vyšlo na jedničku. Ale čekat celou dobu jen na toto? díky profesore X, žes celou dobu utáhnul chatrnější scénář.
renca-lahvicka
92 bodů
7
Na film jsem šla hlavně diky M. N. Shyamalanovi.Ale je pravda, že kromě šestého smyslu a vesnice mne od něj už nic tak nenadchlo.Film nebyl špatný,ale místy mně dost nudil a nemělo to tu šťávu, myslím si , že to byla příprava na pokračování tak uvidíme,A je pravda, že konec s Brucem byl vtipný:))
ovladach
81 bodů
3
špatnej film
martina-pokorna
martina-pokorna
69 bodů
6.5
V traileru zaznělo to nejpodstatnější, co se poté odehrálo ve filmu. Zajímavý nápad, skvělý výběr hlavního představitele. Horory většinou nesleduji, ale na tento jsem se šla podívat právě kvůli J. McAvoy, kterému fandím. Čekala jsem od filmu více, například podrobnější popis dalších osobností, které se v Kevinovi skrývají. Konec naznačil, že se možná můžeme těšit na pokračování filmu Vyvolený.
Filištajn
42 bodů
5
Na horror velmi povedený snímek. Hlavní záporná postava je nejen velmi dobře zahraná, ale především jsem o ní skutečně jako divák chtěl vědět více a více po většinu celého filmu. Ostatní hlavní postavy jsou taktéž zahrány skvěle, nicméně mají od začátku daný charakter, který zůstává po celou dobu filmu stejný. Zkrátka jsem měl pocit, že nedochází k žádnému jinému vývoji postav, než u záporné postavy. Nicméně jde o horror, tudíž jsou tyto nedostatky poměrně nedůležité vzhledem k tomu, jak je děj celého filmu nasměrován.
Film představuje nějakou hlubší myšlenku, ta je ale vázána na prvek bez základu v reálném světě. Zkrátka nejde o film, ze kterého si něco odnesete. Na druhou stranu zvolené prostředí je skvělé a odráží i vnitřní nastavení záporné postavy.
Tento snímek určitě mohu doporučit milovníkům horrorů. Je to film, na který stojí za to se podívat, jednou. Ale bohužel, krom skvěle zpracované záporné postavy ten film nic nenabízí.
Na závěr dodám, že film hodnotím jako samostatný snímek.
DemonOfScream
10 bodů
8
Po dlouhý době film, u kterýho jsem vydržel neusnout až do samotnýho konce, kterej jedinej mi přišel za celou dobu až moc přitaženej za vlasy, ale i tak, 8 z 10, což je i tak dost :)