Jumanji: Vítejte v džungli!

76%

Komentáře a recenze 59

Dle počtu bodů
memphistto
499 bodů
7.5
Zábavná, vtipná komedie, které vlastně chybí jediné - příběh. Paradoxně chybělo málo a mohl se potenciál filmu vyždímat na maximum, ale i tak je to pořád velice slušná podívaná, která neurazí a dokáže pobavit většinu lidí v jakékoli věkové kategorii. :)
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
8
Jsem velice ráda, že se tvůrci původní verze Jumanji rozhodli pro nový díl. Je to jistě stokrát lepší díl, než ten předchozí, u kterého jsem se nazívala až až. Samozřejmě, že svým způsobem je to snímek dosti neuvěřitelný, ale pro lidi s nadhledem na takové filmy super.
Blueknight
376 bodů
10
Já ten film miluji (Koupil jsem si kvůli němu i tu deskovou hru Jumanji) Klasika Dwayne Johnson se zase ukázal jako tvrďák s křehkým srdcem. Kevin Hart z toho zase udělal rodinou komedii. Náramně jsem se u filmu pobavil a nemám co víc o něm říct, doporučuji.
bonduelka
bonduelka
252 bodů
8.5
Velmi vtipné zpracování. Film mne pobavil i prostředí v něž bylo natáčeno je moc hezké, ale na první díl nemá. V prvním díle byli scény ze hry mnohem více napínavé. Herci ale v tomto díle byli výborní. Film mohu jen doporučit a určitě se po nějakém čase na něj opět ráda podívám
BaBuKirchner
250 bodů
9
Miluji snímek s panem Williamsem, ale i tento film jsem si zamilovala. Možná za to mohl zábavný Jack Black, uječený Kevin Hart, nebo snad dokonce svalnatý a hlavně charismatický The Rock. Každopádně se jedná o povedenou a hlavně zábavnou podívanou, která zcela přirozeně a nenásilně rozšiřuje svět Jumanji
sak007
232 bodů
4.5
Film jakoby navazuje na předchozí díl, ale je jiná doba (kdo by hrál deskovky) a Jumanji je videohra provedením tak z raných devadesátek. Děj nic moc, spíš jde o mix rádoby vtipných scén a akce. Jako oddechovka dobrý, ale doufám že trojka bude až za hodně dlouho a s lepším scénářem.
milada-horka
milada-horka
223 bodů
6.5
Mě se první verze s Williamsem líbila víc než tahle remixovaná. Byla pro mě víc zábavná, když džungle přišla do civilizace, než když to celé probíhalo v jakémsi imaginárním světě. Samosebou byly tu efekty, které první verze mít nemohla, ale mimo toho to nic nového nepřineslo, škoda.
JanM
JanM
153 bodů
8.5
Jumanji s Robinem v hlavní roli je pro mne srdeční záležitost na kterou nedám dopustit a tak jsem k této verzi přistupoval s patřičnou opatrností. Přece jen Kevin Hart není můj oblíbenec. Už po prvních minutách se mé pochybnosti vytratily a já se výborně bavil. Jumanji : Vítejte v džungli je výbornou komedii a poctou prvnímu dílu.
-MiCi-
-MiCi-
85 bodů
6
Tento film radím do kategórie oddychovky. Vopred som bol na to pripravený, no v našom meste ma prekvapila absencia anglickej verzie s titulkami. Slovenský dabing hodnotím podpriemerne čo mi dosť kazilo zážitok obzvlášť z vtipov Jacka Blacka. Film vsádza na vtipnú situáciu vymenených skutočných a hracích postáv čo prináša niekedy úsmevne a inokedy trápne chvíle. Hodnotím priemerne, ale tu a tam som sa aj zasmial. Čo sa týka príbehu tak diváka vlastne nič neprekvapí. Oddychovka na večer pri pivku.