Thor: Ragnarok

81%

Komentáře a recenze 97

Dle počtu bodů
Dazli
Dazli
653 bodů
10
Na tento film jsem vyrazil do kina na předpremiéru jakožto fanoušek všeho od Marvelu jsem to prostě vidět musel IHNED. Já k tomuto filmu nemám slov vše bylo perfektní příběh klasika, záporák chce vše a klaďasové tomu musejí zabránit. Styl byl jako strážci galaxie ikdyž k slovu RAGNAROK my přišly hůmorné scény až moc, ale MCU si tuto cestu vybralo a já jim v tom rozhodně bránit nebudu. Tento film mě i velmi navnadil na pokračování tedy na (Infinity War) a nemůžu se již dočkat na další film. SPILER: Thor bez oka je konečně jak Odin :D 5*
Pacman
Pacman
586 bodů
8.5
Veliká pochvala režisérovy. Velmi osvěžující film z Marvel vesmíru. Retro hudba, líbivý vizuál a parádní řešení vztahu mezi Thorem a Hulkem. Vtipy a narážky tu jenom prýští. Jen mám pár zásadních výhrad. Shazování a degradace ostatních filmů série a dost zásadní rozpory jak s komiksy tak mytologií mě chvílemi opravdu vytáčelo. Jako další zásadní věc je fakt, že tenhle film vůbec neřeší očekávaný posun celého universa. Jako odbočka super, ale co dál? Hlavní příběhová linka je tu zcela k ničemu a jde jen o grotesku v moderním kabátu. Tenhle film se nedá vlastně brát vůbec vážně a nedávat do souvislostí. Pokud tak učiníte, náramně se pobavíte (tak jako většinu času v kině já).
mikewin
mikewin
569 bodů
9
Vzhledem k tomu, že byla dvojka slabí prvního filmu, obával jsem se, že sestupný trend bude pokračovat. Musím ale konstatovat, že jsem byl mile překvapen. Děj nebyl tak předvídatelný jako u předešlého filmu a s chutí jsem se mnohokrát zasmál. Potěšilo i konečné řešení problému s Helou, které jsem fakt nečekal.
Vildolf
Vildolf
567 bodů
8.5
Upřímně čekal jsem to mnohem horší, podle mého názoru většina MARVEL filmů jsou ůplně stejné. Tohle je jiné.
  • dobrý děj
memphistto
499 bodů
9.5
Skvělá zábavná jízda, u které se dá krásně nasmát a přitom je tam dostatek akce, aby byl film pořád zajímavý. U mě jednoznačně nejlepší Thor a jedna z nejlépe propracovaných Marvelovek. NElze jinak než doporučit a jděte se bavit, stojí to za to a nebudete litovat :)
polopaticky
361 bodů
9.5
Nejvtipnější a zároveň asi i nejlepší film ze světa Marvelu, který jsem vůbec kdy viděl. Jo a k tomu s nejstylovější hudbou odkazující na vzorové osmdesátky, která do celého příběhu naprosto dokonale sedla. Doslova, jak kdyby Daft Punk po Tronovi rozjeli další filmařsky hudební orgie.
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
9
Dlouho jsem se tak nepobavila. Z kina jsem odcházela jako vyléčená. Podle mě jeden z nejlepších filmů od Marvelu. Výborná akce, humor, efekty. Body navíc za to, že Thor nezachraňoval zase nějakou ženskou. Jiné postavy/zmíněné dějové linky do příběhu nenásilně zapadly. S tímto počinem jsem prostě naprosto spokojena (možná bych dala pomalu i 100% hodnocení).
bonduelka
bonduelka
252 bodů
8.5
Moc jsem se na film těšila a určitě nezklamal. Od prvních minut vtipné a zároveň napínavé.Ze všech tří dílů se mi asi líbil nejvíc. Neočekávala jsem kulturní obohacení ale pobavení a to film splnil na jedničku. Dokonce mi bylo i líto že film končí i když dobře :-)
sak007
232 bodů
7.5
Asi nejlepší Thor, který byl zatím natočen. Příběh volně vychází z komiksu Ragnarok, tedy konec všehomíra, konec asgardu jak ho známe. Filmu pomáhá lehká stilizace do retro osmdesátek a větší porce humoru. Určitě vydržte na konec titulků, je tam druhá potitulková scéna.
milada-horka
milada-horka
223 bodů
10
Absolutní nadšení. Žádné hraní na hrdinskou ságu, jen legrace a zábava, spíše parodie na superhrdiny, ale velice povedená. Určitě doporučuji. Všechno bylo megalomansky přehnané a smála jsem se ještě po cestě z kina. Herci byli super a triky také. Na tohle se chci podívat ještě jednou.