Thor: Ragnarok

81%

Komentáře a recenze 97

Dle počtu bodů
mac chocolate
47 bodů
10
Jeden z nejlepších filmů, co jsem v poslední době viděl. Byl jsem na filmu dvakrát a i podruhé jsem si film naprosto užíval a místy i dostal husí kůži. A to jsem v kině nikdy na žádném filmu ještě dvakrát nebyl, takže je jednoznačně o co stát. Můžu jedině doporučit
stejskal.franti
44 bodů
9
Naprostá bomba, vymazlený vizuál, netradičně komediální přístup u MARVELu, který ale funguje. Viděno v kině s dabingem a musím říct, že jsem se bavil od začátku do konce. Zpětně po zhlédnutí originálu, musím říct, že mnoho vtipů je v češtině výraznějších. Hela a Valkýra jsou nové ženské hrdinky, na které je radost pohledět.
šikula
38 bodů
8
Pro me za me tenhle film je sista a cra zabava a to me bavilo. podlouhe dobe skvely zaporak (to snad to bude muset vzdycky byt Cate a nikdo iny?), skvela muzika, herci si to uzivali a scenar neni kupodivu uplne hloupi. Ja jsem byl opravdu spokojen a kdo se rad v kine bavi, tak vrele doporucuju
MarvelNews
MarvelNews
36 bodů
7.5
Film se mi nehorázně moc líbil. Líbilo se mi jak to Taika Waititi ten film dokonale vylepšil.Thor byl vždy postava která byla hloupá a měla špatně napsaný scénář ale díky filmu Thor Ragnarok dostal Thor zcela nový smysl.Film je vtipný, nejsou tam žádné trapné nebo staré vtipy . Bojové scény byly úžasné a staly za to. Všechny postavy prošly změnou a měli větší prostor. Dokonce i nové postavy dostali svůj prostor a stali za to!co se týká grafického zpracování, bylo to téměř dokonalé až na jednu scénu, ti co viděli určitě ví. Když vynechám tenhle detail tak to byl úžasný film/komedie . Filmu dávám 75% a předem říkám že to nebyl nejlepší Marvel film .
david-f-lobpreis
22 bodů
9
Výborná oddechovka. U filmu jsem se bavil od začátku do konce. Spousta odkazů nejen v rámci universa Avengers, ale i na jiné oblasti popkultury. Pro někoho kdo chodí do kina spíše na filmový klub a konverzační komedie to byla výtaná změna, ale předpokládám, že se to mohlo líbit i teenagerům :-)
mouna
21 bodů
10
Taika Waititi - tleskám! Nechybělo nic - drama, napětí, bojové scény, ale ani vtipné scénky se skvělými hláškami, šílené scény, a hlavně víc bratrovských scén mezi Thorem a Lokim. Cate Blanchett jako první ženská záporačka, až parodický Grandmaster. Skvěla hudba :)
crystal
20 bodů
9.5
Za mě velké překvapení! Jsem z filmu nadšená. Akorátní délka a děj svižně plynul, že jsem neměla ani čas se nudit. K tomu jsem se skvěle bavila díky vtipným hláškám hlavních hrdinů. Nejlepší bylo "pomozte", tomu se směji ještě doteď. Nejlepší byla herecká dvojka Hemsworth a Hiddleston. Ti se snad do svých rolí Thora a Lokiho narodili. Skvělá byla i hudba, parádně dokreslující děj. Co víc si přát?
Etora
18 bodů
9
Po uvedení traileru jsem se obávala opravdu velkého propadáku. Nedávala jsem moc velké ambice tomu, jak se Taika Waititi snaží vést Thora novým směrem – směrem humoru a komedie. Ale musím uznat, že toto se opravdu vydařilo, světě div se. Film klape už od začátku, humor sedne snad každému a na barvitost filmu je prostě radost koukat. Jediné, co by se snad dalo vytknout, byl výkon Grandmastera, u kterého jsem měla chvilkami pocit, že si jen odskočil natočit tuto roli. To však nekazí celkový dojem, a pět hvězdiček si tento skvost opravdu zaslouží.
lukas-sramcik
14 bodů
8.5
Pěkně natřískaný kousek. Skvěle jsem se bavil od začátku až do konce. Hudební podkres perfektní a po dlouhé době taky uvěřitelný záporák (i když Loki je pořád jednička). Překroucení mytologie mě bavilo, sundání Thora z piedestalu rovněž. Dobrý předskokan pro přicházející temné marvelovské časy.
Tom_T
3 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!