Dungeons & Dragons: Čest zlodějů

81%

Komentáře a recenze 73

Dle počtu bodů
Senkys57
Senkys57
973 bodů
9
Celkem lituju, že tenhle svět až tak moc neznám, protože bych asi dostával větší šoky do žil. Rád bych dal hodnocení 10, ale to nejde kvůli konci - sice to bylo vtipný, jak se na Sofinu sesypalo pár kamenů, když spadla, ale mohlo to být důstojnější. Oživení Holgy se mi taky úplně nelíbilo, ale mělo to své opodstatnění, že si vybere buď ji nebo svou ženu, takže to je zcela pochopitelný, navíc tu tabulku zmrtvýchvstání jsme si všimli už na začátku. Hrozně se mi líbil vskutku důstojný boj mezi Sofinou a Simonem, to dávalo grády, tam se člověk normálně bál co se stane - dovolil bych si tu převzít porovnání boje Harryho a Voldemorta, kde jejich boj stál naprosto za nic, ale to mělo být finále :X. Ale když přehlídnu pár chyb, tak se fanoušci konečně dočkali kvalitního dílu. Jsem rád, že to si s tím dali záležet, takhle by se mělo točit, se srdcem a vášní
  • Zábavný
  • Druid byl druidem
  • Dosud nejlepší díl
  • Rozporuplný konec
MnamBuchta
964 bodů
10
Dámy a pánové, no tak tohle byla vážně fantasy jízda s kopou vtipných nápadů. Příběh je tak výborně dobrodružný, že vás to úplně vtáhne a vy jen sosáte tu akci, vtípky a postavy. Herecké obsazení je na jedničku a takový Chris Pine tu dokazuje, že je velice ale velice dobrý herec a myslím si, že by měl v Hollywoodu dostat větší prostor. Ostatní herci hráli taky dobře (včetně Jadena Smitha kterého příliš nemusím). Film samozřejmě potěší D&D fanoušky, ale také lidi co D&D moc neznají ale určitě nějaké příšerky budete znát z různých her či jiných filmů. Jediné co bych na filmu vypíchl byla délka, která by podle mě mohla být trochu kratší ale jinak mě žádný zápory nenapadají.Prostě masterpiece a už se těším až si to dám znova 9/10.
filmovy.guru
filmovy.guru
903 bodů
8
Takhle osvěžující fantasy film jsme už potřebovali jako sůl! Skvělej nápad přenést D&D na filmová plátna, ještě k tomu s tak kompatibilním obsazením, které se perfektně doplňuje a pro příběh se srdíčkem funguje na jedničku. Nádherné CGI a ta přehršel úchvatných lokací byly fakt ohromující a jsem strašně rád za to, že jsme měli možnost tolik míst navštívit. Dungeons& Dragons: Čest Zlodějům přináší i zároveň čest fantasy žánru. Víc takových filmů!
Peregrino
Peregrino
854 bodů
6
Strašně generické ve všech směrech.
Ricmont
Ricmont
821 bodů
10
Tohle je film který si fanoušci Dungeons & Drangons zasloužili. A nejen oni. Pokud jste fanoušci D&D, Dračího doupěte či jiného stolního RPG systému tak tady si to užijete stejně jako já. Tohle je prostě klasický příběh z Dračáku. V občas jsem měl u některých scén pocit jako kdyby si postavy opravdu házeli kostkou. Všechny hlavní postavy jsou skvěle zahraje a oblíbil jsem si je všechny do jednoho. Těžko bych mezi nimi našel favorita. Už jen protože fungují skvělé všichni jako jednotlivci tak i jako skupina. Pokud tedy Paramount někdy toužil po svém filmovém vesmíru. Tak Dungeons & Dragons: Čest zlodějů je skvělý start jak takový svět tvořit.
Ronan369
Ronan369
804 bodů
10
Dungeons and dragons je po dlhej dobe naozaj dobré našlapané fantasy. Každá postava má tu svoju charizmu a ja mám proste rád, keď ma to vrhne do toho sveta a nemám cca 40-minútové vysvetľovanie sveta. Hlášky fungujú tak ako majú a špeciálne musím vypichnúť scénu na cintoríne, pretože na nej som sa smial ešte dlho. Nemám už čo dodať, jednoducho to je dobré fantasy so sympatickými postavami, perfektnými hláškami a s rychlím tempom bez hluchých miest.
Dory28
Dory28
739 bodů
10
Konečně dobrý fantasy film v kině. Ano, efekty nejsou sice nic extra, ale já jsem se u tohohle filmu v kině tak bavila. Je to velmi hezky založené na D&D ( a tím pádem, pro mě už teď postoupil víš) ale i ten kdo není fanoušek D&D, si to obliby, a zasměje se.
NemonMaVelkyPero
NemonMaVelkyPero
718 bodů
7
Fajn akční zábava, která za chvíli vyústí v samotný universe
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
8
Dungeons And Dragons: Honor among thieves mě navnadilo už z prvního traileru. Má očekávání byla tedy vysoká a naštěstí se splnila. Rozhodně se nejedná o něco přelomového, či nějaký dokonalý artový zážitek. Ale plní to přesně to co to plnit má. Zabaví vás to a nejen to, dokonce se v určitých částech budete popadat za břicho. Co zde funguje skvěle jsou postavy. Jsou nám přestaveny velice rychle, bez jakékoliv dlouhé expozice, tak mimochodem funguje celý film. Konkrétně zde sledujeme partičku čtyř nesourodých hrdinů. Plánovače a hráče na loutnu, drsnou svalnatou bojovnici s tváří Michel Rodriguez, Mladého čaroděje v zácviku a mladou měňavku, která se umí změnit v jakékoliv zvíře. Každá z těchto postav má své chyby a nikdo z nich není dokonalý, každá má nějaký svůj running joke. Tahle parta funguje zkrátka skvěle, všichni mezi sebou mají úžasnou chemii a jen sledovat jak si ze všeho dělají prdel je zkrátka sranda. Humor je v tomto filmu absolutně geniální. Boří se zde klišé klasických Fantasy, jako třeba když jdou do podsvětí, ve kterém se zabydlel drak, ale nečekejte klasického stereotypního draka z každého druhého fantasy, ne. Z té jeskyně vyleze takový tlustý drak špekoun, který za našimi hrdiny válí sudy. Skvělá byla taky scéna, kde vytvořili klona, aby odvedli pozornost a tomu čaroději se zasekne noha v chodníku a celej ten klon, kterého ovládal jako loutku se začne chovat jak šílenec. Avšak za nejlepší scénu celého filmu považuji výslech mrtvol na hřbitově, kdo viděl, ten ví. Tahle scéna ždíme chemii mezi postavami a ten parodickej humor úplně maximálně. Jsou zde pasáže které křičící perfektní filmařskou prací. Jako třeba ten heist s portálem do kočáru, nebo ten dlouhej one take v závěrečné bitvě. Co mě osobně moc nebavila byla úvodní část, tam jsem zíval. Jak potkali Simona, tak tam mi to až seplo a teprve tam jsem se dokázal pořádně naladit. Co je taky občas na škodu je tempo. Občas bych byl rád, kdyby se zkrátka zpomalilo a trochu té expozice k různým gadgetům nebo kouzlům. Jinak nemůžu nic vytknout. Takhle má vypadat zábavný blockbuster. A hlavně doufám, že tahle série nezůstane jen u jednoho dílu.
Lukashyvl
590 bodů
10
Já ten film prostě žeru. Je tu tolik referencí.