Flash

64%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
Blackhand47XD
Blackhand47XD
2 502 bodů
4
Co je více nesnesitelného než jeden Ezra Miller? Dva Ezrové Millerové! Jeho osobní život z toho nyní vynechme, ale jeho pojetí Flashe není nikterak dobré. Humor filmu z toho bohužel vychází a vtipy se tak nesou v duchu rádoby trapnosti až bizarnosti. Tvůrci se v rámci popularity mnohovesmíru navíc snažili hrát na nostalgickou notu a přinesli klasického Batmana a v rámci cameí i další známé tváře. Příběh jako takový je jinak prostý, ale absence pořádného záporáka a onen humor s trapným Millerem tomu nepomáhají. Efekty taky žádná sláva, ale k tomu se animátoři vyjádřili: "Pokud to vypadá, že to někdo udělal za dva týdny, udělal to za dva týdny." Hodnocení: 45 %
  • Generál Zod
  • Supergirl
  • Efekty
  • Hra na nostalgii
  • Ezra Miller
  • Z multiversa je už klišé
  • Humor
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 261 bodů
7
Za mě překvapivě dobrý.libil se mi příběh.koukal sem na seriál the flash.a musím říct že vidím hodně podobnosti se seriálem i komiksy.jako protivník reverse flash,což je skvělý.navrat Batmana(keatona) skvělý. Konečné otevření multi vesmíru,bylo taky skvělý.spousty náznaku,co jak mohlo být, skvělý.
JaraSlama
JaraSlama
2 016 bodů
5
Očekávaný film, který měl původně vyjít již v roce 2018 nám vchází do kin. Přes všechny problémy, včetně noční můry Warner Bros v podobě Ezry Millera, se snímek povedl. Výnosy jsou ale bohužel minimální a tento počin prohrává i proti opening víkendu Black Adama. Flash je velice dobře provedený multi-verse film, který svůj obrovský potenciál tolik nenaplnil. Jedno z nejhorších CGI posledních let tomu také moc nenapomáhá. Kromě hromady easter eggů je obrovským tahounem humor, který ve spojení s multi-verse akcí funguje fantasticky. Michael Keaton je velkým tahounem komediálních scén a rozdvojený Ezra Miller tolik nevadil.
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
8
Rozhodně to není až tak šílené jak to někteří píší. Alespoň pro ty, kdo čtou komiksy a hlavně přečetli Flashpoint. V prvé řadě mě mrzí že se nerozhodli jít cestou původního komiksu. Batman/Thomas Wayne, válka Amazonky vs Atlanťané, temná atmosféra a osudový příběh.......jó to bych bral. Nicméně i tak mě film dost bavil. Zejména starší Barry, Batman/ Michael Keaton i Sasha Calle aka Supergirl. Režie Andyho Muschiettiho byla nápaditá a zejména v akčních scénách se postaral o zajímavé záběrování. Nejvíce to jde vidět na Keatonovy. Bohužel má film i dost nedostatků....... zejména slabé CGI ( tu režisérovu pohádku o Barryho perspektivě nežeru ) a částečná přemíra cringe vtipů. Sice to není jako u Marvelu ale i tak tam jsou. Silná stránka filmu je v příběhu, o záchraně matky a přijmutí těžkých rozhodnutí. A Ezra Miller je u mě prostě dobrý Flash. Ve výsledku je The Flash skvělá komiksovka, kterou sráží CGI.
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
7
Po dlouhé době jsem viděl DCU film, který jsem si po všech směrech užil. Je to ujetý, živelný a krutě energický. Humorem mi to extrémně sedlo, vizuálem už ne tolik. CGI je někdy, vlastně skoro pořád, na dost mizerné úrovni a já se jen ptám, vážně to stálo okolo 200 milionů dolarů? Akce má šmrnc a nápad, využívá Snyderova stylu, přesto přidává vlastní prvky. Příběh je předvídatelný, jednoduchý a bůh ví, co ještě. Ale kruci, tohle je to správné multiverzní dobrodružství, které je správně komiksově divoké. The Flash skvěle využívá kontroverzního, přesto herecky přesného, Ezru Millera v dvojroli i všechny vedlejší postavičky, u nichž, minimálně u některých, zamrzí fakt, že jsou celou dobu jen vtipem. 7,5/10. Není to revoluce žánru, jen sakra dobrý popcorn.
naineko
naineko
1 542 bodů
7
Začátek byl trochu gumový a nucený, ale celkem pěkně se to rozjelo.
Spiridon
1 234 bodů
7
Hned na začátek musím poznamenat, že jsem vstupoval do kina se spoustou pochybností trailery nevypadaly příliš přesvědčivě a bál jsem se, že se celý film ztratí v sám sobě. Ale během úvodních pár minut mi Andy Muschietti ukázal, že se bude jednat o nenáročnou zběsilou komiksovou jízdu, jenž je za všech okolností strašně svá. Ezra Miller po tolika letech mohl naplno ukázat svého Flashe a musím říct, že mi ho prodal i s navijákem. Z prvotních ukázek jsem se bál, že jeho dvojrole je ze strany tvůrců bude špatný nápad, ale nakonec se ukázalo, že to byl přímo geniální tah. Díky téhle mechanice se dozvídámé o Barrym mnohem více o jeho minulosti a zároveň vidíme celý jeho charakterový vývoj za několik let. Příběh je jeden velký chaos, u kterého nemá cenu ani přemýšlet, jak co funguje. Film táhne hlavně osobní linka hlavního protagonisty, jenž se dle mého názoru zdařila na výbornou. Co se týče Batmana v podání legendárního Michaela Keatona tak působí ve filmu velmi dobře a nejedná se jenom o hloupé cameo, ale nýbrž má v příběhu svou nenahraditelnou úlohu a ovlivňuje děj kolem sebe. Supergirl (Sasha Calle) je zde až trestuhodně málo, takže její charakter nemá čas se pořádně prokreslit a její příběhový oblouk prakticky neexistuje čili tím pádem postava působí chaoticky a nevyváženě. Film střílí na diváka jeden vtip za druhým pár z nich jsou přímo až geniální a některé mě zase úplně minuly. Digitální efekty jsou zde viditelně špatné a jde cítit každou scénou obrovský digitální bordel. Což až k mému překvapení mi až tak moc nevadilo, protože to, co film ztrácí na efektech, vynahrazuje skvělým záběrováním kamery, kde přímo na plátně ožívají komiksové panely. Celkově se nejedná o filmovou revoluci, ale The Flash se snaží být zábavnou zběsilou komiksovou jízdou, která má hlavně za úkol pobavit jen je přitom důležité vypnout mozek.
Radovanes
Radovanes
1 172 bodů
9
Mě tam Ezra Müler moc dobře sedí.Fakt jako by se pro tu roli narodil.Vůbec poslední DC universe heroes jsou mi sympatičtí.Marvel je vlastně s novými postavami pravý opak.DC je za mě teda teď v čele žebříčku "komiksových filmů".Možná že některé scény jsou až absurdní,jak už tu někdo psal,ale mě to ani nějak nevadilo.Čtyři hvězdičky určitě zaslouží! A jedna zajímavost je že v 47:26 se objeví s kouskem pizzy Nikolaj Coster-Waldau z "GoT ".Flash mu ten kousek v rychlosti sebere .)
  • Vtipné a nenáročné
HNTR
HNTR
1 037 bodů
3
Zklamáni. To je pocit, který mě provází od dokoukání Flashe. Všechno je to jeden velký chaos, který provází nemastné vtipy, které působí strašně trapně. Cgi je vošklivý jak noc, a to mi věřte, jakmile Barry nandá oblek, je gumovej jak haribo medvídek. Akční scény nepůsobí vůbec přirozeně a nedej bože, když se záběry ještě zpomalí. Barry v podání Ezry Millera je mi nesympatický už od Justice Leagua a snaha napodobit No Way Home se nepovedla. Celý ten multiverse všude už mi leze sakra na nervy, protože to nikdo nedokáže udělat kvalitně a pořádně. Jediná kvalitní věc na tomhle filmu je kvalitní uhláškovaný Batman v podání Michaela Keatona a záběry, akční scény s ním působí na celém filmu nejvíc přirozeně. Film vlastně nemá větší smysl, není řádným zakončením DCEU a rozhodně nenastoluje začátek nového DC. Žádným způsobem nebuduje kvalitního záporáka, Zod stojí za nic. Jeden promarněný potenciál a totální výsměch animáku Flashpoint.
  • Michael Keaton
  • Nekvalitní CGI
  • Nevýrazný záporák
  • Trapný humor
Ricmont
Ricmont
815 bodů
7
Tak Muschietti dokázal to co Whedon ani Snyder ne. Poprvé od doby co Ezra Miller hraje Flashe mi na té postavě záleželo. Jasně obou verzích Ligy neměl tolik prostoru jako ve svém vlastním filmu zde. Ale zatím co dříve jsem Flashe považoval jen za tu trapně vtipnou postavu tak tady jí film hned ze začátku dal hloubku a smysl. Samozřejmě do doby než se objevil Batman s tváří Keatona tu chvíli mě už žádný Flash nezajímal. Příběh samotný je fajn i když se nejedná o žádné veledílo. Ale to se u Flashe nedalo čekat. Co bych považoval za slabinu jsou efekty když vypadali někdy jak z roku 2002.