Sebevražedný oddíl

65%

Komentáře a recenze 129

Dle počtu bodů
Lydie
Lydie
255 bodů
7
Perfektní efekty, skvělá hudba, strhující tempo. Bohužel scénář je slabý, a to obzvlášť ve své druhé polovině. Úvodní představení postav je stylové a zábavné, ale vlastní zápletka nic moc. Škoda, takhle je to normální akční film. Hlavní hrdiny nevykreslili jako skutečné padouchy, vždyť vlastně až tak zlí nejsou.
Icorio
235 bodů
7.5
Skvělá zábava! Je teda potřeba hned v další větě přiznat, že některým postavám nebyl poskytnut prostor pro to, aby se jakkoli rozvinuly. Ale film má skvělý soundtrack, DeadShot a Harley byly vtipní od začátku do konce a i Pyro stál za to. Ve výsledku jsem se dobře bavil.
sak007
232 bodů
7.5
Chtěli jste vidět záporáky konat dobro? Tak budete asi trochu zklamaní, ale pokud se chcete jen bavit, pak doporučuji jít na film hned dvakrát (třeba jen kvůli sexy Harley Quin). Ač jde o skvělou letní podívanou, tak pár chybek přeci jen má. Představení hrdinů chtělo víc času, než pár minut v úvodu a lepší závěr. Bude další díl? No možná...
sephastto
225 bodů
7
Jedna z nejzbytečnějších komiksových adaptací vůbec. Zajímavý záporák a celý film je prakticky o jedné až dvou postavách. Zbytek je tam jen kvůli tomu, aby to byla parta a Joker je navíc taktéž. Celý film, měl vypadat úplně jinak... takhle je to spíš slátanina, plná efektů a hrůzostrašným scénářem, za který by se styděl i student.
shalmirane
223 bodů
9
Margot Robbie si pro sebe zabrala celý film - bylo vidět jak si užívá, že všechno to skrývané ženské šílenství může naplno pustit na kameru :) Joker byl pouze doprovodnou postavou.
  • výkon Margot Robbie
  • hudba
  • scházela scénka po závěrečných titulcích
xverca
205 bodů
7.5
Při hodnocení filmu stále váhám, mezi jeho klady určitě patří hudba! Na film jsem šla s velkým očekáváním. Děj filmu mě příliš neuchvátil, superzločinci byli dobří, možná bych uvítala, kdyby bojovali proti něčemu jinému, protože na konci už to bylo poněkud nudné.
kapibara
kapibara
198 bodů
5
Letos jsem se již spálila s BvS a X-men, ale po prvním traileru jsem věřila, že s ekonečně dočkám pořádného blockbusteru, co v mé současné topce předežene aspoň Eddie the Eagle. Přestože zbytek kampaně jsem již spíše minula, tak natěšenost zůstala a nakonec film srazila do průměru.
mustafee
mustafee
169 bodů
9
Za mě pecka! Po Batman vs Superman, které se dle mého moc nepovedlo, je toto příjemný komiks. Vtipný, drsný, perfektně zpracovaný. Ano, nebýt Harley Quiny , tak to byla trošku nuda, ale zaplať pánbůh tam byla a opravdu celý film držela tempo. Myslím, že se tento film bude ve sbírce BD vyjímat!
vojta-kortus
158 bodů
8
Nečekal jsem to, ale je na tom vážně vidět to přetáčení a brutální stříhání. Mohlo to být mnohem lepší. Na mě to bylo chvílema nepříjemně zbrklý. Tak třeba, nejprve naší partě skoro nikdo nevěří a jakmile se objeví průser tak je tam bez zaváhání vyšlou. S postavama se taky moc nepárali, na to jak málo se toho o nich, a oni o sobě navzájem, dozvíme mezi nimi vzniknou překvapivě rychle silná pouta. Krom toho je jich většina akorát na parádu. Hlavně jedna figura, ale Bumerangovi vlastně hodně pomohla. Mimochodem Kapitán se mi líbil ze všech nejvíc, a daleko víc než chlapík stejné hodnosti od Marvelu. Nakonec to co řekli už zástupy přede mnou: Padouši jsou vlastně takoví zlobiví hrdinové co nechápou proč je vlastně lidé nenávidí. No a ty přetáčky díky, kterým se to tváří částečně vážně a částečně jako Strážci galaxie. Vedení studia si mělo radši nas.at na ruce než se do toho začali plést. P.S. - překvapení se nekonalo. Pan Ledger je stále nedostižný. Joker je 1. Heath Ledger 2. Jack Nicolson . ? Jared Leto
Kajinkamajinka
151 bodů
9
Paráda. Nejsem moc fanynka, ale přítel ano. Musím říct, že mě to tentokrát fakt bavilo. Harley byla famózní a díky ní byl film prostě top! Joker se mi hnusil a to je asi taky dobře. Film má dobré tempo a nenudí. Postavy jsou zajimavé a mají velký potenciál do budoucna.