Sebevražedný oddíl

65%

Komentáře a recenze 129

Dle počtu bodů
maaro77
50 bodů
5
Libilo se mi to tak na půl, více akční mohl být
K.Ondrej
40 bodů
7
Film je naprosto oddechový. Děj je jednoduchý, rozvinutý na malém prostoru. Postava Jokera působí nezajímavě, je to možná dané tím prostorem. Na druhou stranu je film dostatečně zábavný a vtipný. Netopýr je úžasný. Záporné postavy sice nejsou nejzajímavější, ale jejich síla hrdinům pěkně zavaří.V každém případě jsem se pobavil.
pavelkoubik
39 bodů
7.5
Zničení světa s obřím čímsi nad městem, co pracuje s gravitací a dělá velký bordel. Po 201. stále to samé dokolečka, jen v jiném tónování a jiných barvách. Z bad guys jsou během 30ti minut good guys a stopu zanechá jen ultra roztomilá psycho Margotka, která hláškuje a většinu scén krade pro sebe. Zbytečný komix, který měl vybalancovat nadvládu Marvelu a měl do DC dodat to co umí konkurence velmi dobře. Hravost, souhru postav, nadsázku. Takhle to ale nepůjde. BvS nastavila dobrý směr, je potřeba pracovat na něm a učesat ho.
Laky56
Laky56
36 bodů
6
Trailer nadchnul, člověk měl velké očekávání, která se ovšem nedostavila. Od začátku do konce vše předvídatelné, Jared jako Joker nepřesvědčil, půlka skvadry byla k ničemu a neměla dostatet screen timu. Přeplácanej film, kterému by neuškodilo pár minut navíc, jiné zasazení a záporák. Ale hej, třeba (pokud) pokračování bude dobré.
timinka
timinka
34 bodů
7
Klasicky perfektní efekty a vlastně i velice zdařilá režie, která z některých momentů těží maximum a to např. i za skvělého využití hudby. Bohužel scénář je slabý, a to obzvlášť ve své druhé polovině. Úvod, neboli představení postav je stylový a zábavný avšak jakmile se přiblížíme k vlastní zápletce, začne tragédie. Jinak ale stále nadprůměr.
Evels
31 bodů
8.5
Na film jsem sla natesena a uzila jsem si ho od zacatku do konce moc.
B3RO5H
B3RO5H
26 bodů
8
Na film jsem se jako fanoušek DC universa dost těšil, ale i tak jsem neměl přehnané nároky na jeho zpracování, což se mi potvrdilo. Suicide squad je sebranka nejhorších z nejhorších, kteří bývají povoláváni k případům, kde normální člověk nevkročí. Zápletka v tomto filmu jednoduchá, nečekejte nic převratného, hlavně se mi zdálo, že byl film hodně o Deadshotovi. Možná jen můj názor, ale přišlo mi to tak. Harley a zbytek party tvořil tak nesouměrnou bandu, až to prostě k sobě sedí. Film doporučuji fanouškům DC jako povinnost, pro neznalce to bude spíš takový oddychový film.
Icze
20 bodů
7.5
Tak tenhle film mě lehce zklamal, ale i přesto jsem si ho neuvěřitelně užil. Šel jsem na něj s očekáváním, že to bude reakce DCčka na Deadpoola a bude to hláškama podobně nabitej film. Hlášek tam sice moc nebylo, ale když nějaká padla stálo to za to. Jinak děj se lehce nadprůměrnej, ale akce a vizuální stránka je prostě skvělá!!! Vřele doporučuji. Já jsem se vskutku bavil.
Mammma
18 bodů
9
Nový film od DC, který pro mě není úplně DC klasika. Osobně se mi nelíbil hlavní záporák, v tomto případě záporačka. Ale jinak nemám filmu téměř co vytknout. Bylo to vtipný, Harley byla geniální, vtipná, originální, svá. A i ostatní postavy mě nijak nevadily. Jediný se mi tu z postav nelíbil Joker, ten mi přišel moc slizký a úchyl na první pohled, ale ve filmu moc nebyl, takže to filmu odpustí.
Majsha
18 bodů
8
Vysoká očekávání Sebevražedný oddíl neplní, zásadní průšvih to ale rozhodně není. Jistě, celá zápletka je dost vratká, půlka postav málo prokreslená a finále je nejslabší částí filmu. Pořád ale dostanete svěží a tónově vyladěnou akční řežbu, jíž kraluje cool Deadshot a vyloženě parádní Harley Quinn. Ayer si i přesto zaslouží pochvalu - DCčkový feeling trefil na jedničku. Tak to snad lidé ocení!