Sebevražedný oddíl

65%

Komentáře a recenze 129

Dle počtu bodů
mil0
mil0
445 bodů
3
Suicide Squad je film, který selhává jako zábavné dobrodružství superzločinců. Příběh, scénář, postavy, akce a efekty jsou špatné. Jared Leto jako Joker je otravný. Hudba je snad jediné pozitivum.
  • Hudba, která je pestrá a vhodná k náladě filmu
  • Některé výkony, zejména Will Smith jako Deadshot a Margot Robbie jako Harley Quinn
  • Příběh, který je nekonzistentní, nezajímavý a plný děr
  • Scénář, který je plný klišé, nelogičností a hloupých dialogů
  • Střih, který je nepřehledný, zmatený a ruší tempo filmu
  • Postavy, které jsou nevyvážené, nevyužité a necharismatické
  • Jared Leto jako Joker, který je trapný, iritující a zbytečný
  • Akce, která je nudná, neoriginální a nezábavná
  • Efekty, které jsou neohromující, nevěrohodné a ošklivé
  • Humor, který je infantilní, nucený a nefunguje
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
0
Naprostá pííí...ovina. Postava Jokera a tajemné bojovnice s mečem byla v příběhu dost zbytečná, no teda jestli to nějaký příběh mělo. Kdyby ve filmu nehrál Will Smith, tak z kina odejdu. Spoustu situací ve filmu jsem odhadla, že se tak stane. A to poražení velkého záporáka mi přišlo moc snadný a fakt teda dost očekávaný. Film možná dobrý pro nějaký puberťáky, ale pro mě fakt ne...
lord
lord
423 bodů
5.5
Mámo obavu, že tomuto stylu DC Comics nejspíše nepřijdu na chuť. A nebo mi to všechno dojde až u nějakého třetího filmu. Problém bude asi v tom, že nejsem úplně znalec komiksů, které jsou podkladem a proto mi nesmyslný a chaoticky běh děje vadí. Ono jinak prostě ta záplatka je opravdu dost slabá a stačí tak maximálně k malovaným obrázkům, kde si člověk zbytek dopředstaví. Jinak samozřejmě lepší než BvS, hudba hodně dobrá a Margot Robbie je prostě sladká. Jinak na ten potenciál, pro mě nic moc...
Lady Di
Lady Di
369 bodů
7.5
Sebevražedný oddíl je skvělý film, když si chcete pustit něco na oddych. Vztah Jokera a Harley Quinn je psychopaticky sladký. Udělat tým z nejhorších vězňů si nemyslím, že je nápad století, ale bez něho by film nebyl. Je tam více nelogických věcí, a proto si někdy ťukáte na čelo a nevěříte, že se to děje. I přesto se mi film líbil.
W0ltericek
W0ltericek
337 bodů
6
Jako začátek dobrý ale ten zbytek mě nutí tomu dát trochu min než jsem očekával. Joker tak tahle postava mě přijde hrozně zvláštní Harley Quinn je dobrá ale ten Joker no nevim no. Jestli bych ho měl vidět i v dalších filmech budu nerad. Ale ke konci mi to přestalo dávat smysl. 6/10
S7evin
S7evin
331 bodů
1
DC vesmír se ještě nestihnul pořádně narodit a už umřel. Dramaturgicky nekompatibilní skupina u Warnerů touží po náročnějším publiku, které ale s výsledkem hledá v cílovce 13 – 17, jemuž bude (vzhledem k výdělkům) pravděpodobně jedno, že děj nedává vůbec smysl, že tým nefunguje jako tým ani jednou a že špulení prdelky není highlightem, za který bych měl postavu velebit.
paniks
319 bodů
8
Superzločinci z celého světa se scházejí. Je založena elitní jednotka z těch nejnebezpečnějších zločinců, kterou trochou vydírání a nějakým tím slibem donutí, aby alespoň na chvilku páchali dobro. Nový Joker, spousta komiksových postav. Výborný soundrack.
byland
309 bodů
8
Film mě neskutečně bavil a doufám, že bude dvojka.
pery34
299 bodů
10
Suma sumárum, Sebevražedný oddíl je přesně takový jako v traileru, který je protažený na dvouhodinovou stopáž a nikde jinde než v kině to nemá smysl vidět. Jsem rád, že jsem to viděl, ale předpokládám, že až se mě někdo zeptá za týden o čem to bylo, tak mu toho moc nepovím.
tyna-berbrova
270 bodů
7
Film mě docela zklamal. Čekala jsem nadupaný děj a vtipné hlášky, ale bylo toho málo. Herci se snažili, ale k vynikajícímu filmu něco chybělo. Děj byl obyčený a rovina otce, který chce dceru do své péče vyznívá uměle nastrčená. Škoda, děj mohl být také šílený, jako chraktery postav a bylo by to fajn.