Sebevražedný oddíl

65%

Komentáře a recenze 129

Dle počtu bodů
Senn
Senn
803 bodů
6.5
Když jsem na tento film šel čekal jsem opravdu více. Ze začátku dobrý, ovšem čím je film dál, tím mi to přišlo horší a horší. Pár scén, kdy se člověk zasměje. Kdyby se něco vynechalo vůbec by to filmu neublížilo a možná by to bylo lepší.
martin-kubista
martin-kubista
799 bodů
6.5
Na film jsem se po shlédnutí prvního traileru s podkresem hudby skupiny Queen hodně těšil a o to víc se to odrazilo na mém hodnocení. Film v podsattě není zase tak špatný, kdyby ovšem nebyl očekávaný mnohem temnější snímek, kde budou zloduši opravdu zloduchy a budou konat dobro nedobrovolně. Tomu sice zpočátku tak je, ale celkem rychle se to obrátí. Dále je zklamáním postava Jokera, která kdyby ve filmu nebyla, tak by se na ději nic nezměnilo. Naopak hodně procent nahoru dává
  • Harley Quinn
  • soundtrack
  • nesplněná očekávání
  • tuctový scénář
  • postavy nevýrazné
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
8
I když nemusím zrovna "komerčňáky", "bad guys" jsem si fakt užila, mimochodem skvělej soundtrack a andělská mrcha byla k nakousnutí a nejlepší :)
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
6
Tak dobrá. Řekněme si upřímně dvě věci. Za prvé: Ten film není dokonalý. Za druhé, kritici jsou v jeho hodnocení dost mimo. Není možné, aby měl třeba Superman se vrací celkem vysoká hodnocení a takováhle příjemně nekomplikovaná akční jízda byla cupována kritiky na cucky. Po shlédnutí Batman v Superman (po shlédnutí obou verzí, ale hlavně té prodloužené) jsem si říkal, dobře, blockbustery mají být rychlé, nekomplikované a na jejich vizuálu nezáleží (každý u BvS kritizoval CGI na konci, ale že je film vizuálně orgastický v celém průběhu a má plno přenádherných obrazů, to nikdo nepodotkl). Tak fajn - kritici mají rádi Marvel (já taky) a jeho chyby mu nevadí. Na druhou stranu nejlepší díl z trilogie o Kapitánu Amerikovi je první díl a ten má suverénně nejhorší hodnocení. No a po těchto úvahách přišel tenhle film. Co o něm říct? Pěkně se na to dívá, ještě líp se to poslouchá (soundtrack je fakt perfektní), Kapitán Boomerang je vynikající, El Diablo je vynikající, Killer Croc je ještě lepší, Deadshot je perfektní a Harley Quinn je naprosto boží (a to nemluvím jen o jejích spodních partiích v těch roztomilých minišortečkách) a nemůžete jí nemilovat. Každý její pohled nebo pohyb stojí za to. K tomu jsou tu záporáci, kteří možná nejsou úplně z nejzajímavějších, ale vezmeme-li to do detailu, jejich síla hrdinům moc pěkně zavaří a to je asi to hlavní (Ronan ve Strážcích Galaxie byl silnější než skoro všichni ostatní borci ve vesmíru a byl to příšerný záporák, podobně jako ten Elf ve druhém Thorovi), že by někoho mohl zrovna tenhle typ záporáků nějak urazit, o tom silně pochybuji. Pak je tu Joker, který mě úplně nepřesvědčil, ale to mohlo být i nedostatkem prostoru - přišel mi víc psychotický, ale téměř bez smyslu pro ultračerný humor, který by mu fakt seděl.
Milena107
729 bodů
8
Docela povedený komiksový akční film, kde mě nejvíce bavila Margot Robbie v roli Harley Quinn, ale to se asi opakuji, nedala se zkrátka přehlédnout. I její hlášky byly vtipné. Will Smith nezklamal, role hodného zloducha mu seděla. Zvuková kulisa výborná, takže takový správný relax film, který si nehraje na nic převratného.
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
9.5
Díky kinoboxu som mohla navštívit tento film a odchazala som velmi spokojna. Tedy až na to že som nevyhrala foták tak s filmem sem byla spokojna. Velmi se mi líbila atmosféra a sranda kterou sebou príběh padouchů mohlo priniest. Slečna Margot je krásna baba a velmi bláznivá a na Willa som zasadnutá.
Květka
Květka
711 bodů
9.5
Film rozhodne predcil vsechna ma ocekavani. Jak obsazeni tak herecke vykony byly naprosto skvele. U fipmu se navic dobre pobavite, coz je pro me dost dulezite. Nejlepsi hereckou i postavou ve filmu byla Margot Robbie, diky ktere film dostal jiny rozmer. Take Jared Leto a jaho Joker byl skvely. Urcite doporucuji!
Kuroni
Kuroni
652 bodů
6.5
Velké očekávání, ne tolik velká spokojenost po shlédnutí. Obrovský a skvělý námět podle komiksu byl zcela ovlivněn myslí scénáristů a nejsem si jistá, že dobrým způsobem. Jednotlivým charakterům zde není dopřán potřebný čas, vztah Harley a Jokera neodpovídá komiksově předloze a jediné, co ho pro mě zachraňuje, je soundtrack, který mohu poslouchat prakticky pořád.
les62
593 bodů
6
Je pravda, že jsem se dvakrát v ději ztratil a už druhý den přemýšlím, jestli se mi ten film líbí nebo ne. Což je určitě z hlediska autorů fajn, když nad filmem někdo přemýšlí :-). Nicméně by asi filmu prospělo o něco méně postav, ale pro mne zasloužené tři hvězdy, které třeba změním po dalším zhlédnutí.
minimoj
587 bodů
8.5
Viděla jsem v předpremiéře a byl to zatím asi nejlepší z komixových filmů. Děj byl celkem svižný a bylo vidět, že film, kde jsou všichni padouši si herci opravdu užili. Margot Robbie a Will Smith opravdu zářili a celý tým super zločinců - hrdinů se skvěle bije za šťastné zítřky světa.