xverca

Veronika Lohynská
205

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Buchty a klobásy
    Buchty a klobásy (2016)
    6
    Tohle jsem necekala, myslela jsem, ze pujde o klasicky animak. Nakonec film s humorem spise pro dospele. Napad opravdu originalni, to se jen tak nevidi. Misty to prechazelo ke scenam, kdy si rikate, ze uz to neni mozne. Ale tleskam tomu, ze je nekdo schopny takovy film uvest.
    Baby Driver
    Baby Driver (2017)
    9
    Tento film doporucuji. Nesla jsem na nej s zadnym velkym ocekavanim, ale prekvapil. Dobre herecke obsazeni, s velmi nadejnym hercem v hlavni roli. Spojeni hudby a jednotlivych scen dokonale, k tomu skvele songy. Tento film stoji za to videt a ne pouze jednou.
    Pobřežní hlídka
    Pobřežní hlídka (2017)
    5.5
    Ocekavala jsem trochu vice, nakonec komedie pouze pro pobaveni. Ukazka velmi zafungovala, film pote trochu zklamani. Jako letni oddychovka v pohode. Nema ale co vice nabidnout nez hezka tela. Obsazeni slusne, ktere udrzuje tento film na slusnem prumeru.
    Ratatouille
    Ratatouille (2007)
    8.5
    Velmi dobrý animák, s dobrým a neokoukaným námětem a proto není pouze pro děti, ale i pro dospělé. Hodnotím ho velmi kladně v celé záplavě animáků, patří k těm lepším a kvalitním. Dabing taky fajn i filmové zpracování, více takových. Pixar nezklamal :)
    Everest
    Everest (2015)
    8
    Tenhle snímek mě chytil za srdce, do kina jsem šla s tím, že jsem neznala dopodrobna, co se stalo. Ke konci mě proto šokoval a nemohla jsem tomu sama věřit. Herecké výkony velmi dobré, včetně obsazení. Velmi kvalitní zpracování, které určitě všem doporučuji.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci