Pojedeme k moři

67%

Komentáře a recenze 89

Dle počtu bodů
stantheman
stantheman
2 399 bodů
7.5
Příjemný snímek . Vtipný , neotřelý, i když ničím nevyniká ale v současné nudné záplavě nicneříkajících českých filmů docela osvěžující.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
4
"Domáce video" jednej priemernej rodiny. Kamera síce pomohla chlapcovi odhaliť pravdu, ale to je tak jediné.. Chýbala dynamika, veľa nudných pasáží (dime sa točit jak kadíme), žiaden humor (a to má byt komédia..) a síce zaujímavý koniec, ale lahko predvídatelný.
beseda
beseda
1 931 bodů
9.5
Smekám před Jirkou Mádlem. Zanechalo to ve mě natolik silné emoce, že jsem již v první třetině filmu o plném počtu hodnocení vůbec neváhal. Půl roční hledání dvou hlavních hrdinů se vyplatilo. Bylo to přirozené, vtipné a byl jsem (po dlouhé době u českého filmu) i na závěr správně dojatý. Doufám, že tohle nebyl poslední Mádlův režijní počin! -- Viděno: 10.04.2014 -- Mé hodnocení: 94%.
virgoii
virgoii
1 458 bodů
9
Musím uznat že jsem byl mile překvapen.
  • Herecké výkony obou kluků.
  • Příběh
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
9
Po shlédnutí filmu, jsem absolutně ohromen, na to že to byl první film režírovaný panem Mádlem, tak musím uznat že mě velmi překvapil... Ve snímku bylo několik naprosto nečekaných zvratů a i když přesně neřekly co se stalo, z filmu to přímo zářilo, tohle mi u mnoha filmů chybí a proto uděluju 90%...
  • plno nečekaných zvratů
  • příběh
  • pohled, kterým je film natáčen
  • některá místa kamery, která jsou vážně "nenápadná"
michaela159
michaela159
1 045 bodů
7.5
Film mne v mnohém dosti překvapil. Mádl se vytáhl.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
4.5
Film mě velice překvapil, čekala jsem trochu "něco jiného". Je zajímavě a originálně točený a myšlený.
  • překvapení filmu - člověk čeká něco jiného
  • nečekané zvraty
  • zajímavý pohled na "věc"
  • překvapení filmu - člověk čeká něco jiného
voleman
voleman
927 bodů
8
Jirka Mádl opravdu překvapil. Jako herec mě nikdy nijak moc neoslovoval, ale ani mi nijak nevadil, ovšem jako režisér svým debutem rozvířil stojaté vody České kinematografie a natočil velice originální až experimentální, ale chytrý snímek. Opravdu je až s podivem jak propracované to po scénáristické a režisérské stránce bylo, na to, že to je úplně první dílo mladého herce. Jediný problém bych viděl v trochu roztahané prostřední části filmu, kde se toho opravdu moc nedělo. Taky jsem si myslel že to bude mnohem větší sranda, ale tu tady vynahrazuje velice originální zpracování snímku. Také dětští herci si zaslouží velikou pochvalu, protože hráli velmi přirozeně, což u takovýhle malých dětí není vůbec samozřejmé. Malý český film, který je ovšem dokonalou ukázkou toho, že i za málo peněz, ale s dobrou myšlenkou a šikovnými tvůrci je hodně muziky. 80%
tedoun
tedoun
923 bodů
Konečně můj oblíbený herec udělal kvalitní film, je to budoucí kvalitní režisér a už se těším na další filmy
myllyn
myllyn
885 bodů
6
pěkné, hezké, zajímavý nápad ale celkově to ve mě moc silný dojem nezanechalo.