Pojedeme k moři

67%

Komentáře a recenze 89

Dle počtu bodů
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
Zajímavý fotograficko-filmový počin Jirky Mádla, který si jistě najde i již našel své díváky. Z mého pohledu jsem však čekal něco poněkud jiného a po vysokých procentech v hodnocení a shlédnutí filmu i mírně zklamán. Skvělé herecké výkony dětských hrdinů vysoce převyšují své dospělé protějšky. Stále si k filmu nemohu najít cestu a přestože se režisér snažil určitě o ojedinělý přístup i zajímavý příběh, celkový dojem z filmu tomu bohužel neodpovídá.
Kick077
Kick077
596 bodů
8
Opravdu originální film, který nejspíš nemá moc obdoby. Chvilku trvalo, než sem si zvyknul na způsob natočení a že je to vlastně vidět jenom z pohledu hl. hrdiny. Během pár minut se na to ale dá zvyknout a dokáže to upoutat, protože ten pohled je poměrně reálnej a ukáže dětskou zvídavost i prostředí, ve kterém se děti vyskytují. Na komedii by to mohla občas bejt větší sranda, ale je fakt, že takovejch momentů ve filmu pár bylo a svojí přednost má spíš v celkovym originálnim pojetí. Kdyby to nepostrádalo trochu svižnost zhruba kolem prostředku, bylo by to ještě lepší.
minimoj
587 bodů
8.5
líbilo se moooc
hofmi
hofmi
532 bodů
9
čekám, jestli dostanu pozvánku na projekci ... takže zatím 50/50 ..... 50% :) na projekci bylo bezva, bavili jsme se s kamarádem úžasně
dancemusic2012
466 bodů
8
Jsem rád, že jsem na film zašel. Trošku jsem se obával toho, že to nebude nic moc, ale překvápko se konalo. Snímek je vtipný a zároveň dojemný, veselý i smutný. Prvotina Jirky Mádla se prostě povedla a myslím si, že hlavní hrdina Petr Šimčák má před sebou slušnou budoucnost, pokud dostane další šanci. Kromě toho má příjemný hlas, tak bych ho rozhodně využil v dabingu. Snímek, který měl dle Jirky rozpočet 12 miliónů korun stojí určitě za shlédnutí a je vidět, že dobrý film nepotřebuje nutně desítky miliónů a zvučná jména herců, aby nalákal diváky.
pateta
461 bodů
Jako herec je J.Mádl bezvadný, ale jako režisér VELMI kladně překvapil svěžím dynamickýn filmem.
Batista
Batista
445 bodů
8
Pěkný film, doporučuji se na něj podívat!
sisisi
sisisi
441 bodů
9
Skvělý nápad na točení filmu. Líbilo se mi, že to vypadalo, jako by to točily děti. Hodně vtipných momentů.
dubjanka
416 bodů
10
Milé překvapení. Líbilo se mi, že je film natočený "jinak". Děj super, hlášky taky - doporučuji
Bori02
404 bodů
8
Na režisérský debut to je zdařilé dílo. Dílem jsem byl překvapen.