Nedotknutelní

88%

Komentáře a recenze 126

Dle počtu bodů
SoulMan
235 bodů
10
Film o přátelství, společnosti, konvencích, hudbě a kultuře prostoupený kontrastem dvou lidí a světů, které na první pohled nemají nic společného. Postupně mi došlo, že každý má přesně to co druhý potřebuje. Philippe majetek, peníze, služebnictvo a pohybuje se v aristokratických kruzích. Driss je spontánní, nabídne Philipovi vhled do moderní subkultury a je schopen ho přivést zpět k životu a jeho radostem. Výborné drama plné ironie a vtipu, které nabídne i hlubší podněty k zamyšlení. Vřele doporučuji.)
prenosilek1
228 bodů
8
Nebýt té, dle mého, špatné romance, tak by si ode mne tento snímek vysloužil o dost více bodů.
  • pohodový
  • romance
Kamila88
Kamila88
216 bodů
9.5
Nádherný snímek ukazující přátelství v tom nejčistším slova smyslu. Francouzi vždy takové filmy uměli. Tento film tak není žádnou výjimkou. Okouzlující, nádherné, dojemné, prostě dokonalé. Nikdy si tento snímek nenechám ujít a vždy si na něj ráda udělám čas.
xverca
205 bodů
8.5
Tenhle film mě opravdu překvapil, převážně svým hodnocením. Většinou takové filmy nevyhledávám, ale pohltil mě od první minuty. Také jsem se bavila a neměla jsem žádný důvod od filmu odejít. Příběh se opravdu dotýká srdce a herecké výkony jsou výborné.
ja_majka
ja_majka
200 bodů
10
Skvelý film. Silný a zároveň vtipný.
  • herecké obsadenie
navrc.007
navrc.007
189 bodů
9.5
Velice pěkný a kvalitní film podle skutečné události :-) palec hore
Mikulda11
Mikulda11
183 bodů
9
úžasný film
Vitouch
165 bodů
8.5
Ach, to zase jednou byla trefa do "černého". Musím se přiznat, že tohle mě hodně zaujalo. Nemá cenu se moc rozepisovat. Film jenž svou kvalitou, hereckým obsazením, psychologii postav, kvalitou vtipů mi dokázal vykouzlit šášo úsměv a pustit kroko slzy. Film je spíš silným sociální dramatem s prvky komedie než abych ho mohl označit za komedii. Excelentní francoá hudba a já musím bravurně chrochtat za tenhle silný příběh o dvou vrstvách sociálních skupin. Dejte mi do ruky Omara Sy a já vám pohnu kolečkovým křeslem!
Kajinkamajinka
151 bodů
10
Krásný příběh. Velice chytrý humor, který musí pobavit snad každého. Hlavní hrdinové jsou tak rozdílní a přitom si ve finále tak velmi rozumí. Soundrack perfektní. Film mohu jen doporučit, protože se zaručeně budete bavit. Tento film nechybí v mé videotéce a ráda na něj koukám znova.
mlha99
148 bodů
8.5
velice silný a přitom humorný film, jedním slovem milý film,který ve Vás ještě dlouho zůstane.