Profilový obrázek

Kamila88

216

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Vlastníci
    Vlastníci (2019)
    7.5
    Konverzačka jako vínko. Přes takto by měla vypadat inteligentní konverzační komedie. Konverzace mezi vlastníky byly zajímavé,trefné a zábavné. Divák tak měl pocit jakoby s nimi v té místnosti seděl. Pane Havelka tleskám,takto by měly vypadat komedie.!
    Addamsova rodina
    Addamsova rodina (2019)
    4
    Bože chraň tohle už víckrát opravdu ne. Tahle verze Addamsové rodiny se vůbec nepovedla. Ze všech postav se stali maximálně karikatury těch původních. Proč mají filmaři pocit,že vše potřebuje předělat a měnit. Některé věci jsou dobré tak jak jsou a to platí i pro tuto rodinku.
    Eurovize
    Eurovize (2020)
    7
    Velmi příjemná komedie,která překvapivě (i přes Ferrella) není vůbec trapná. Písničky jsou pěkné a celkově se mi líbila hlavní myšlenka filmu. Člověk si musí jít za svým snem ať to stojí co to stojí. Velmi pozitivní. Pokud máte pochmurný den a budete chtít rozveselit,tak dejte Eurovizi šanci.
    Kameňák 4
    Kameňák 4 (2013)
    0
    Ostuda a nic než ostuda. Pokud tohle uvidí nějaký cizinec, tak si bude myslet, že jsme banda negramotu. Za tohle by se styděla i děcka ve škole a pan Novák si to naservíroval rovnou do kina. Ale co když na to lidi chodí, tak se na kvalitu prostě nehledí.
    Vánoční Kameňák
    Vánoční Kameňák (2015)
    0
    Nechci na nikoho ukazovat prstem, ale udělám to. Pane Brabec Vy jste se snad zbláznil? Nebo proč jste se vlastně propůjčil tomuhle čemusi. Svatá Troškova trilogie, protože ta měla aspoň hlavu a patu a dokázala sem tam pobavit. Nechápu co se to s naši kinematografii stalo.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci