Nedotknutelní

88%

Komentáře a recenze 125

Dle počtu bodů
TomSti
TomSti
583 bodů
9.5
Naprosto úžasný, famózní a především geniální snímek, který se mi určitě vryje na delší dobu do paměti. Je škoda že vzniká tak málo filmů s tímto humorem, protože právě tento je nejlepší. Hlavní herecká dvojice je naprosto vynikající. Už je to hodně dlouho co na mě film působil takhle přirozeně. Také musím zmínit hudbu, která zde byla naprosto dokonalá. Nebojím se říct, že toto je nejlepší snímek, který kdy ve Francii vznikl. A co vás dojme nejvíc? Tento film byl inspirován skutečným příběhem.
hofmi
hofmi
532 bodů
7.5
Jedna z nejlepších komedii za poslední roky. Velmi silná emocionální zápletka prokládaná skvělým humorem. Dlouh jsem neviděl tak skvělý film u kterého člověk brečí a zároveň se směje. Možná byl zážitek umocněn tím že byl film natočen podle skutečné události. Nicméně jsem jej viděl několikrát a pokaždé zde najdu nové pazáže kterým se zasměji
LucylaEwing
LucylaEwing
519 bodů
6
Ne tak dobré, jak se říká
Jiza
515 bodů
7.5
O tomto filmu jsem toho slyšela mnoho (opravdu mnoho) a taky jsem si od něj mnoho slibovala, až příliš mnoho :). Překvapivě jsem byla zklamána, velmi zklamána. Film je zajímavý, místy vtipný i smutný, ale dle mého to není žádný zázrak. pro fanoušky tohoto tématu doporučuji shlédnout film Uvnitř tančím. ;)
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
9.5
Výborný film. Opravdu skvělý film o střetu dvou naprosto rozdílných povah, které se vzájemně potřebovali pro posun ve svých životech. Krásně vyladěné drama s komediálními prvky.
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
9.5
Tak to pohladilo u srdíčka❤️. Krásný film plný emocí. Můžu říct, že jsem se zasmála, ale i byla posmutnělá. Krásně propracovaný, v což jsem vzhledem k původu ani nedoufala. Je to jeden z mála filmů, který si opravdu můžete pustit s celou rodinou. Díky francouzům a vřele doporučuji
wtemplar
wtemplar
462 bodů
9
Obrovské překvapení v podobě milého evropského filmu. Jeden z mála filmů, na který se dokážu podívat znovu.
  • příběh
  • Omar Sy
  • hudba
Percabeth
Percabeth
454 bodů
10
Film, který nadchl spoustu lidí ;) Ze začátku mi to přišlo jako normální film, kde prostě jede nějaký chlap, pije, a honí ho policajti. Jenomže pak, to jsem vážně nečekala, tam začal ten černoch pomáhat tomu starému pánovi, a já byla ráda, že se toho pořádně nevzdal :)
Liki12
446 bodů
8.5
Tohle je přesně to, co jsem potřeboval dlouho vidět. Snímek, který rozesměje, rozpláče i pohladí, dovede člověka k zamyšlení nad životem nejen svým, ale i nad životy druhých a přitom nenudí ani jedinou minutu a herecky i režijně je tak na výši, že se to až rozplývá na jazyku vzpomínek. Jediná chvíle, kdy mě film nepřesvědčoval o své vážnosti v zamyšlení je hned v první úvodní scéně, kdy policie doprovází auto s "urgentním" případem rychlostí chodce a ústřední dvojice se chová v autě opravdu "nenápadně" Ale i tak musím "zašeptat" filmu jako celku... bravo!
sisisi
sisisi
441 bodů
10
Úplně skvělej film! Moc se mi líbí, jak se propojí život člověka na vozíčku s klukem téměř z ulice. A navíc si padnou do noty a začnou si rozumět. Líbí se mi rozdílné pohledy na věc. Také se mi líbí pevnost přátelství těchto dvou lidí. Skvělý film :)