Nedotknutelní

88%

Komentáře a recenze 126

Dle počtu bodů
sisisi
sisisi
441 bodů
10
Úplně skvělej film! Moc se mi líbí, jak se propojí život člověka na vozíčku s klukem téměř z ulice. A navíc si padnou do noty a začnou si rozumět. Líbí se mi rozdílné pohledy na věc. Také se mi líbí pevnost přátelství těchto dvou lidí. Skvělý film :)
jirka-knobloch
jirka-knobloch
379 bodů
9.5
Strom co zpívá? A ještě k tomu německy? Jak dlouho to trvá?" .... "Čtyři hodiny" .... "A doprdele." Film prošpikovaný bezprostředními hláškami jednoho zdánlivě bezvýznamného, nezaměstnaného imigranta, který čirou náhodou spadl do plného úvazku s bydlením na zámku. Konečně jsem také poznal to kouzlo, které mnoho diváků přikovalo k sedačkám. Zachumlaný do deky po namáhavém dni plném obžerství ale s blaženým úsměvem na rtech, jsem si užil právě uplynulých sto dvanáct minut. "Víte, kde vždy najdete kvadruplegika?" ... "To nevím." ... "Tam, kde jste ho nechal." :-)
kapi128
318 bodů
7
Mistama velmi vtipna komedie,ktera mela urcite neco do sebe.
dana-hrozkova
318 bodů
9.5
úžasný film, který vypráví o těžkostech života, ale bez velkého sentimentu, ale o to víc s humorem. Příběh je navíc inspirován skutečným příběhem a to mu dodává na důležitosti. Je vidět, že i dnes se dá natočit ve Francii vynikající film, který nadchne snad celý svet. Vynikající příběh, úžasní herci a kopa humoru. Nejvíc mě pobavil konec filmu, scéna při holení a stříhání ;-)
BORo
BORo
288 bodů
10
Jeden z naj filmov co som v poslednej dobe videl:)
  • kombinacia drami a komedie
  • skvele spracovanie
Stoupa34
270 bodů
8
80% Zajímavý, koukatelný, troufnu si napsat, že i k zamyšlení. Film ke kterému se rád vrátím a pustím si ho i doma.
speedy009
260 bodů
10
Jeden z najlešpích filmov za posledné roky, skvelé herecké výkony, silný emotívny zážitok doplnený úžasnou hudbou od Ludovica Einaudiho. Film sa vypracoval za jeden z míľníkov francúzskej kinematografie a zaslúžene je v rebríčkoch tak vysoko ako je. Neopakovateľný zážito, hodný opakovaných vzhliadnutí
Lydie
Lydie
255 bodů
9
Nádherně provedená kombinace komedie s dramatem. Film hrozně rychle odsýpá. Hlavní postavy jsou hrozně milé, kvalitně zahrané a jejich osudy velice snadno dokážou vyvolat úsměv na tváři. Je to jednoduše řečeno velice kvalitní film, který bude většina lidí milovat.
JayKee
246 bodů
10
Jeden z mých TOP 10 filmů a pravděpodobně nejlepší komedie, kterou jsem viděl.
Martina291086
Martina291086
239 bodů
7.5
Film, který naprosto předčil mé očekávání. Čekala jsem drama, u kterého mi uvízne knedlík v krku a dostalo se mi něčeho jiného. Film nezklamal, místy poučil, ale nemusím si jej pouštět každý týden.