Nedotknutelní

88%

Komentáře a recenze 125

Dle počtu bodů
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Top of the top Francúzskej kinematografie! Kto vymyslel natočiť takto absurdný príbeh musel byť génius. A že sú dneskajšie francúzske filmy odpadné! Stačí len hľadať. Driss a Phillip sú zlatým klincom v tomto filmu a neviem si predstaviť iných hercov ako tých ,čo sú tu. A ževraj sa chystá americký remake...super ďaľší film ,čo si v živote nepozriem (načo remake? Veď tento film nieje až tak starý!) Odporúčam pozrieť všetkým milovníkom drám a komedií! Je to proste perfektné! (Skoro) bezchybné! Preto mu musím dať 100% a príbeh spoilerovať nebudem lebo je taký unikátny až je dokonalý! Budem musieť asi prehodonotiť povesť francúzskych filmov u mňa...MASTERPIECE!!!
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8
Skvělá komedie, která sebou nese i značně vážný příběh. Dva rozdílní lidé, kteří spolu naleznou opravdové přátelství.
Klajnik
Klajnik
8 627 bodů
6
Napůl komedie, napůl drama. Napůl vtipné, napůl vážné. Neříkám že spojení těchto dvou žánrů nemůže fungovat, tady však nefunguje. Lidi mluví o filmu jako o skvělé komedii. Ano jsou zde skvělé hlášky, ale slovo komedie tenhle film však zcela nevystihuje. Posledních 20 minut na mě působilo opravdu ponuře a já od filmu odcházel takovej skleslej. Přesto každej mluví o komedii a na csfd 9 nejlepší film? to jo... ORIGINÁLNÍ, STÁLE VŠAK PRŮMĚR.
Matli
Matli
8 300 bodů
10
Cože? Tohle natočili francouzi? Nechápu! Nestačil jsem utírat slzy dojetím a srandou, které spolu souvisí. Vím že nemá smysl tento film komentovat když už má přes 2000 kometářú, ale nejde jinak. Už prvních 6 minut mě úplně rozsekalo, sice jednoduchý ale bravůrně natočený a to jsem si těch prvních 6 minut spojit až s těma posledníma 6ti minutama. Toto je první film (a že sem jich už pár viděl), který musím vyzdvihnout za texty! Soundtrack a hudba velice dobré (a kór pasáž s vážnou hudbou:o) ). Říkal jsem si ať není konec, ať už není konec. (Zrzka a jají kamarádka na konci, na to už se nedá nic říct) 95%
avenis
avenis
8 202 bodů
10
Patřím k té skupině lidí, co tuto štiplavou komedii cení vysoko. Už když jsem film viděla poprve, byla jsem překvapena svým nadšením, s jakým jsem se bavila bez pocitu provinění. Vždyť tady jde o kvadruplegika! Neumím si představit horší stav, snad ani slepota nemůže být tak strašná... A tady se vtipkuje, nehraje se na city ani se ta situace neshazuje. Je to vynikajíci sonda do střetu dvou ztracenců, každý v jiném směru. Oba nevidí na své budoucnosti nic, co by mohlo být nadějné a povzbuzující, ale spolu se navzájem neuvěřitelně obohacují. Drissův humor je jedinečný. "Dobrou noc, olíznout uši a spát."
Hudbu Ludovica Einaudiho jsem neznala, teď si na ni budu dávat pozor, protože je krásná.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Nevím co k tomuto filmovému skvostu napsat víc, než že jsem se do tohoto filmu zamiloval. Má to srdce, duši, vtip a i jistou melancholii života. Celé je to tak živé až si říkáte, že to není ani film.
Arthur Logoff
Arthur Logoff
7 771 bodů
7
Film jsem viděl v kině i v televizi, vždycky jsem se dobře pobavil a jedno oko nezůstalo suché. Trochu si ale uvědomuju to sociální klišé (trpící černoši ve Francii) a citový kalkul. Přesto výborné a plné humoru. Po mnoho desetiletích úpadku francouzského filmu (zřejmě díky "pomoci" státu, tak jako u nás, kdy vznikají jen samé dotované sračky) opět něco slušného.
jirka26
6 288 bodů
5.5
Trochu nadhodnocený film.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
Frantíci o sobě zase po dlouhé době dali vědět. Rychlé přebíhání od dramatu ke komedii bylo ve většině případů vtipné, ale čekal jsem těch úsměvných případů trochu víc. Jinak velice příjemný film.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Dlouho jsem filmu odolával a to hlavně kvůli tomu, že jsem se bál, aby to nebyl jen další přeceněnej film, kterej nestojí za shlédnutí. Teď už můžu říct, že jsem se naštěstí mýlil. Intouchables je nádherné drama plné dojemných momentů, ale i momentů u kterých se zasmějete. Omar s Francoisem to hrajou úžasně a role jim padli jak ulitý. Strašně mě potěšila scéna s rozuzlením vztahu Omara a tý zrzky. Tohle jsem vážně nečekal. je skvělé, že jde film trochu jiným směrem a do dojemného příběhu přidává dávku černé komedie. Nějaké vtípky jsou dost drsné ( vtip s paraplegikem, nebo stříhání vousů na Hitlera ) Prostě a jednoduše je tohle vážně boží drama, které dokáže potěšit i dojmout. Nemám problém dát plný počet, i když jsem byl ze začátku celkem skeptický.