Profilový obrázek

cerfik

Jan Červenka
7 890
33. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihomoravský, Brno-venkov, Česká republika



    Zápisník jedné lásky
    Zápisník jedné lásky (2004)
    4
    Ten film byl plný tak bezduchých dialogů a líbivých klišé, že jsem u něj usnul a pak když jsem si znovu pustil závěr, ten to opravdu dorazil, tak nemohu jinak než hodnotit podprůměr, jelikož už dlouho mě něco tak opěvované v žebříčcích tolik nezklamalo. Ukázka novodobého amerického líbivého romantického zla.
    BrainStorm
    BrainStorm (2008)
    10
    Viděno po nějaké době a nezbývá mi než zvýšit na plné hodnocení, protože tenhle televizní film je opravdový skvost a to nejen hereckým obsazením. Jestli něco opravdu doporučit z českých luhů a hájů, tak tohle rozhodně ano.
    Hořící keř
    Hořící keř (2013)
    10
    Ta délka 3-dílného eposu mi vůbec nevadila a je to mistrně napsaným scénářem, který se na události kouká z pohledu více postav, a režie Agnieszky Holland mě uchvátila a podívám se s radostí na její další filmy. Výběr českých herců je zde skvostný a na něco podobné kvality ve zdejší provinienci jen tak nenarazíte. Ještě jednou klobouk dolů, tohle téma si filmové zpracování zasloužilo a dostalo jej na té nejlepší úrovni.
    Nic než pravda
    Nic než pravda (2008)
    10
    Opravdu skvělý scénář podpořený úžasnými hereckými výkony Vás vtáhne do děje a hlavně spoluprožíváte Rachelino dilema prozrazení zdroje informací, přičemž alespoň mě v otázce prozradit či neprozradit závěr ještě více rozhoupal. Tak krásně vyvedené a zahrané drama jsem od mě téměř neznámého Roda Lurieho opravdu nečekal (viděl jsem jen Poslední pevnost s Robertem Redfordem a zvláště mě neoslovila) Kdo zde z herců u mě ale opravdu vede, tak to je Alan Alda v roli advokáta, jak se pitvá v různých oblecích, kravatách, hodinkách je prostě k sežrání.
    jOBS
    jOBS (2013)
    8
    jOBS je velmi dobře udělaný film, abych na úvod odporoval kritické vlně. A vyzdvihnu zde fakt, že režisér moc dobře ví o čem točí, vliv velkého byznysu a úspěchu na lidskou osobnost, proto se film nedrží všech zajímavých momentů v Jobsově životě. Co ale musím říci je, že zde vliv Hollywoodu a jeho producentů patrný je a Joshua Michael Stern za tenhle film ode mne plné hodnocení narozdíl od 2 předchozích nedostane.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1