BrainStorm

74%
BrainStorm
Plakát traileru

Hlavním hrdinou příběhu je soukromý psycholog Jakub. Snaží se pomáhat druhým, ale svou vlastní situaci úplně nezvládá. Zadlužil se, splácí hypotéku, platí alimenty a přestavuje ordinaci. Je nekonečně unavený. Do toho všeho mu bratr svěří do péče jejich starého otce, který je již delší dobu ponořen do světa stařecké nemohoucnosti a počínající demence. Jeho vnitřní rozpoložení hraničí s duší zlobivého dítěte, a tak péče o něj dostává mírně groteskní ráz. Ve chvíli, kdy je pro Jakuba situace už téměř neudržitelná, zasáhne vyšší moc v podobě zvláštního léku jménem BrainStar...




Pete69
Pete69
31 382 bodů
8
Velmi povedený snímek, který má v našich TV velmi málo prostoru a je to škoda, sousta lidí ho nikdy neviděla... Poklidná sonda do jedné rodiny ,které do života na chvíli zasáhne anděl může znít možná zvláštně, ale divák by se neměl nechat odradit. Jde o celkem hluboký snímek, který se tak zprvu vůbec netváří.
kunafix
kunafix
20 052 bodů
6
Takovej normální českej film, kterej nestojí za víc než dvě hvězdičky. Ale proto, že je to český, tak ještě hvězdu přihodím. Ale jinak si myslím, že ten slavnej M. Epstein se trochu moc přeceňuje.
cerfik
cerfik
7 933 bodů
10
Viděno po nějaké době a nezbývá mi než zvýšit na plné hodnocení, protože tenhle televizní film je opravdový skvost a to nejen hereckým obsazením. Jestli něco opravdu doporučit z českých luhů a hájů, tak tohle rozhodně ano.

Dodatečné informace

Původní název:
BrainStorm (více)
  • Česká republika BrainStorm
Premiéra v ČR:
23. 3. 2008
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné